Brownie

Postat de AndraAli in Prajituri
20 Iul 2014 | 2875 vizualizari
Brownie

delicioasa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 2 oua
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 ml lapte
  • 280 gr faina
  • 2 praf de copt
  • PENTRU GLAZURA
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 gr unt

Mod de preparare

1 .Se bate spuma untul cu zaharul.Topim ciocolata si o adaugam peste un treptat.

2. Adaugam unul cate unul ouale amestecand foarte bine.

3. Adaugam frisca lichida si treptat si laptele.

4. In prealabil amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste compozitie.

5.Tapetam tava cu hartie de copt, punem compozitia rezultata si o dam la cuptor incalzit la 180 de grade pentru 30-40 minute.

6.Glazura o facem topind toate ingredientele impreuna amestecand usor.

7.Cand prajitura e gata turnam glazura,lasam sa se raceasca iar apoi o taiem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert banana coffee brownie

Postat de mirela0911

Desert banana coffee brownie

Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate: faina, sarea, cacaua si praful de copt. Untul se topeste apoi se lasa la racit. Ouale se bat cu un tel impreuna cu zaharul. Bananele se zdrobesc cu...

Citeste continuarea

Desert brownies cu crema de branza dulce

Postat de panacris

Desert brownies cu crema de branza dulce

Ciocolata se mărunțește și se pune la foc într-o crăticioară cu fundul gros la foc mic, împreună cu untul până ce se obține o cremă fluidă. Între timp se bat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.07.2014, 19:40

Roteste si tu pozele!
la 21.07.2014, 21:26
buna idee
la 21.07.2014, 21:49
Bine ai venit
la 22.07.2014, 11:57
multumesc

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking