Chec cu portocale si ciocolata

Postat de katty in Dulciuri
4 Mai 2016 | 2167 vizualizari
Chec cu portocale si ciocolata

Retete de Pasti

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 4 linguri zeama de portocale
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • zahar pudra vanilat pt. ornat

Mod de preparare

Se separa ouale. Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se bate in continuare pana devine cremoasa. Se adauga galbenusurile, apoi coaja de portocala,uleiul si zeama de portocala. Se amesteca faina cernuta  cu praful de copt si ciocolata rasa si se toarna in ploaie. Se omogenizeaza compozitia si toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce la cuptorul preincalzit timp de 35-40 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Se serveste rece pudrat cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu portocale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert mini checuri cu portocale si ciocolata

Postat de rocsi_1612

Desert mini checuri cu portocale si ciocolata

Intr-un vas puneti ouale, un praf de sare si incepeti sa mixati. Adaugati zaharul treptat si mixati pana ce acesta se topeste, iar compozitia isi dubleaza volumul. Incorporati uleiul, apoi sucul...

Citeste continuarea

Desert tort spirala cu jeleu de cirese si crema de portocale

Postat de momo121

Desert tort spirala cu jeleu de cirese si crema de portocale

Pentru Blat:        Separam albusurile de galbenus. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana se topeste, pe urma adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2016, 08:37
Foarte buna combinatia!
la 04.05.2016, 08:47
la 04.05.2016, 08:58
Ce bine arată!
la 04.05.2016, 09:13
Delicios la cafeluta!
la 04.05.2016, 09:16
Bunnnn!!!!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking