Cheesecake cu piersici (fără coacere)

Postat de AndrutzaP in Prajituri
22 Iul 2016 | 4295 vizualizari
Cheesecake cu piersici (fără coacere)

   Nu am pregatit niciodata pana acum cheesecake. Desi imi place si-l mananc des atunci cand ies in oras, acasa nu am gasit inca "imboldul" sa-l fac, pana ieri. Desi am tot cautat o combinatie de ingrediente nu pot spune ca am fost foarte multumita de rezultat. A iesit putin fad.     Dar il voi pregati din nou, cat de curand, de data asta cu modificari/imbunatatiri:)    Eu am pregatit 2 cheesecake-uri, unul cu piersici si unul cu lamaie. Aceasi baza si crema de branza, doar cu alt jeleu. Voi scrie ambele retete cu ingredientele injumatatite.

Ingrediente

  • Blat
  • 164 g biscuiti digestivi
  • 75 g unt (82% grasime)
  • Crema de branza
  • 100 g ricotta
  • 150 ml iaurt
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 pliculet gelatina granule
  • 2 linguri zahar pudra
  • Jeleu de piersici
  • 200 g piersici din compot
  • 1 pliculet gelatina granule
  • 3 linguri zahar pudra

Mod de preparare

   Deoarece este o reteta ce nu necesita coacere, este foarte buna pentru vara. 

   Pregatitit tava/vasul in care veti monta prajitura. Asezati pe fundul si pe peretii vasului folie alimentara sau folie de aluminiu. 

   Prima data pregatiti blatul. Biscuiti maruntiti bine se amesteca cu untul topit. Compozitia rezultata se aseaza pe fundul tavii cat mai omogen si bine tasat puteti. Puneti vasul in frigider cat timp pregatiti crema de branza.

   Frisca se bate bine. Separat amestecati ricotta cu iaurtul si cu zaharul. Incorporati frisca in amestecul de ricotta si omogenizati bine. Gelatina se pregateste conform instructiunilor si se incorporeaza in crema de branza.

   Varsati crema de branza peste baza de biscuiti niveland cu grija. Lasati vasul la frigider 2-3 ore, pana se intareste crema de branza.

   Pentru jeleu folositi piersici din compot. Cu un blender vertical transformati piersicile intr-un piure moale. Piureul trebuie sa fie suficient de "apos" incat sa puteti incorpora gelatina in el. Adaugati zaharul si amestecati pana se topeste. Preparati gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj si adaugati-o in jeleu.

  Turnati jeleul peste crema de branza si mai lasati la frigider cel putin 2 ore.

   Se serveste rece!

   Serviti cu placere. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu piersici (fără coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cheesecake cu lămâie (fără coacere)

Postat de AndrutzaP

Cheesecake cu lămâie (fără coacere)

   Asezati pe fundul si pe peretii vasului in care veti monta prajitura folie alimentara sau folie de aluminiu.    Pregatiti blatul. Biscuitii maruntiti bine se amesteca cu...

Citeste continuarea

Cheesecake cu piersici - fara coacere

Postat de alinutzika

Cheesecake cu piersici -  fara coacere

Biscuitii se macina la robot. Se amesteca cu untul moale si laptele. Se framanta putin cu mana si se tapeteaza cu" aluatul" obtinut o tava cu inel detasabil,  acoperita cu hartie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2016, 10:30
Vreau o felie!
la 22.07.2016, 10:30
Adica ai pus piersicile necoapte, pai e frumos asa..:_bd
la 22.07.2016, 10:35
la 22.07.2016, 10:42
Ce bun !
la 22.07.2016, 10:54
Arata super!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking