Cheesecake cu vanilie si cacao - Dukan

Postat de Criss in Prajituri
10 Apr 2014 | 7195 vizualizari
Cheesecake cu vanilie si cacao - Dukan

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -2 cutii x 250 g crema fina de branza cu iaurt grecesc 0.2% (Kaufland)
  • -250 g branza Fagaras 3%
  • -5 oua
  • -4-5 linguri indulcitor stevia
  • -1 plic praf de budinca cu gust de vanilie
  • -65 g amidon (amidonul + praful de budinca trebuie sa fie 100 g)
  • -1 plic praf de copt
  • -coaja rasa de la o lamaie
  • -esenta de vanilie + -1 lingurita cacao cu continut scazut de grasime

Mod de preparare

Intr-un bol se spumeaza galbenusurile cu indulcitorul. Nu-si vor dubla volumul si nu se vor albi ca si atunci cand sunt batute cu zahar, dar e pe aproape :) Peste galbenusurile spumate se adauga branza degresata si scursa daca e cazul, branza Fagaras si esenta de vanilie si se mixeaza pana se amesteca bine. Separat se amesteca ingredientele uscate, adica amidonul cu praful de budinca si praful de copt si se toarna peste crema de branza. Se adauga coaja rasa de lamaie, apoi albusurile batute spuma. Se amesteca usor cu o spatula sau o lingura si se toarna compozitia intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt.

Din compozitie se pastreaza 3 linguri, in care adaugam cacao. Punem compozitia cu cacao intr-un posh si spritam buline din loc in loc. Nu arata chiar cum as fi vrut eu bulinutele mele, dar va asigur ca cheesecake-ul e un deliciu absolut.

Se coace cheesecake-ul o ora la foc mic in cuptorul preincalzit. Cand e gata, se scoate, se lasa sa se raceasca putin apoi se scoate pe un gratar pana se raceste de tot. La copt creste destul de mult dar se mai lasa dupa ce se scoate din cuptor.

Se serveste rece, pudrat cu indulcitor.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu vanilie si cacao - Dukan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan

Postat de Valclaudia

Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan

Preincalzim cuptorul al 175 grade. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare si indulcitorul. Ungem forma cu inel detasabil cu putin ulei, apoi o...

Citeste continuarea

Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan

Postat de deyutzky

Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan

Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma cu indulcitorul. Adaugam taratele de ovaz, cacaua si praful de copt si amestecam cu o lingura. Tapetam o tava cu hartie de copt si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2014, 11:16
la 10.04.2014, 11:19
bun tare
la 10.04.2014, 11:34
la 10.04.2014, 11:37
ce bine arata
la 10.04.2014, 11:38
Ce bun!!!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking