Ingrediente
- 500 gr de fasole pastai
- 400 gr kaizer afumat
- 2 morcovi
- 1 ardei kapia
- 2 cepe
- 200 gr pulpa de rosii
- 2 catei de usturoi
- sare
- tarhon
- zeama de tarhon
Mod de preparare
Pentru inceput am spalat legumele bine. Fasolea am rupt-o in bucati potrivite, nu imi place sa fie pastaia mare. Ceapa, ardeiul si morcovul le-am taiat cubulete. Kaizerul l-am taiat feliute.
Intr-o tigaie separat am pus putin ulei, am calit kaizerul, ceapa si am adaugat pulpa de rosii.Intr-o oala am pus fasolea, morcovul impreuna cu ceapa, ardeiul si kaizerul calit,am complectat cu apa si am lasat la fiert 40 de minute. La sfarsit am condimentat cu sare, piper, tarhon, am adaugat usturoiul taiat feliute si am acrit cu zeama de tarhon.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|