Ingrediente
- 400 g loboda (spalata si curatata)
- 600 g carne de pui (preferabil de tara)
- 4 l apa
- 800 ml zer
- 200 g iaurt natural
- 1 galbenus
- 1 ardei alb
- 2 cepe mari
- 1 ceapa verde
- 6-8 rosii cherry
- o manuta de taietei/paste
- sare
- piper
- leustean
Mod de preparare
1. Spalam carnea si o punem la fiert in cei 4 litri de apa. Avem grija ca atunci cand incep sa apara la suprafata spume sa le luam din oala si sa le aruncam.
2. Dupa ce a fiert, scoatem carnea.
3. Punem in oala sarea, piperul, ardeiul taiat cuburi, rosiile si ceapa alba si lasam 5 minute la fiert. Adaugam zerul si mai lasam 10-15 minute, in ultimele 5-8 minute punem si loboda tocata.
4. Punem iaurtul amestecat cu galbenusul si mai lasam 1-2 minute pe foc.
5. Oprim focul, adaugam pastele si leustenul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|