Ciorba din gat de vitel

Postat de Constelatialeu in Ciorbe
1 Sep 2015 | 6529 vizualizari
Ciorba din gat de vitel

Nu ma dau eu in vant dupa carnea de vita,dar ciorba imi place foarte mult,mai ales daca are legume din abundenta.Asa ca azi am prestat niste ciorbita din gatu`lu vitelu....a fiert repede,deci era vitelu nu vita.....

Ingrediente

  • cca 600 g gat de vitel,feliat
  • 3 cepe albe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 ardei grasi mai rosiatici
  • 2 rosii mai maricele
  • sare
  • bors
  • leusten
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Mai intai am spalat carea,os a avut foarte putin,apoi am pus o oala cu apa  pe foc,am pus carnea si un pic de sare si am lasat sa fiarba pana carnea s-a desprins de pe os.Din cand in cand am luat spuma formata si am indepartat-o.Cat timp a fiert carnea am pregatit zarzavaturile.Am curatat si taiat ceapa marunt,radacinoasele le-am curatat si taiat cubulete,ardeiul l-am curatat de seminte si l-am taiat cubulete.Rosiile le-am decojit si taiat marunt.

Cand carnea s-a fiert am scos-o din zeama,am taiat-o cubulete iar zeama am strecurat-o.Am pus o oala pe foc,am lasat-o sa se incinga,am adaugat uleiul si apoi legumele,mai putin rosiile,am presarat un pic de sare si le-am calit cca 15 min,apoi am adaugat zeama unde a fiert carnea,am lasat sa dea in clocot apoi am adaugat si rosiile.Lasam sa fiarba cca 15 min,adaugam carnea si borsul.La final adaugam leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din gat de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare a la grec

Postat de licurici_lra

Ciorba de perisoare a la grec

Rasolul de vita se pune la fiert in 5 litri de apa si sare, in jur de 2-3 ore.  Intre timp, se pregatesc legumele si perisoarele. Orezul se lasa la inmuiat in apa, 10 min. Morcovul...

Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de Zamfira

Ciorba radauteana

Spalam si portionam carnea de pui. Punem la fiert puiul in 4 l de apa si indepartam spuma formata dupa ce incepe sa fiarba. Curatam si spalam legumele. Morcovii, ceapa taiem marunt si calim in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2015, 16:51
la 01.09.2015, 17:09
O ciorbiță pe gustul meu!
la 01.09.2015, 17:16
Tare buna!!
la 01.09.2015, 17:24
Ce mult imi place ciorba cu carne de vita!
la 01.09.2015, 17:32
delicioasa

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking