Ingrediente
- 200 g smantana lichida rece (30%grasime)
- 2 lgt zahar
- 200 g biscuiti de ovaz cu nuca (Ovezano)
- 50 ml cafea tare
- 100 g capsune spalate si uscate (sau orice alt fruct de sezon)
Mod de preparare
1. Mixezi smantana lichida cu zaharul pana cand capata volum si consistenta.
2. Inmoi biscuitii in cafea pentru 2-3 secunde si ii scoti pe o farfurie.
3. Pui in pahar un strat de frisca, unul de biscuiti, unul de frisca si unul de capsuni si continui pana cand umpli paharul. Decorezi cu un biscuite si cu o capsuna.
S-aveti pofta!
P.S. Biscuitii de ovaz cu nuca fac toti banii in desertul asta, dar daca nu gasiti puteti folosi alt tip.;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|