GEM DE CAISE
Postat de AlexandraOrdean
Puneti caisele cu 2 kg de zahar si lasati-le pana a doua zi. Strecurati siropul si mixati in robot caisele. Cine doreste le poate taia doar bucatele pt a oferi alta textura...
Citeste continuareaPentru ca am luat un pepene galben care nu a fost bun de mancat m-am gandit sa-l valorific altfel decat la cosul de gunoi si am ales bine pentru ca a fost delicios la dulceata.
Ingrediente
Mod de preparareCuratam pepenele de coaja si il tocam cubulete. Il punem intr-o cratita peste care turnam cana de zahar, sucul de prune si de lamaie si punem la foc potrivit pana se leaga. Dupa ce s-a legat bine il turnam in borcan, rasturnam borcanul cu capacul in jos pana se raceste. Apoi se pune in camara pentru iarna. Bun si aromat ! Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de pepene galben cu sirop de prune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|
Postat de AlexandraOrdean
Puneti caisele cu 2 kg de zahar si lasati-le pana a doua zi. Strecurati siropul si mixati in robot caisele. Cine doreste le poate taia doar bucatele pt a oferi alta textura...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Se spala zmeura, se pune intr-un vas si se stropeste cu zeama de la o lamaie. Se adauga zaharul si se amesteca, apoi se baga vasul la frigider pentru cel putin jumatate de ora ca fructele sa-si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|