Dulciuri

Brioşă belgiană - Cougnolle (ou cougnou)

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze volumul . In castronul unde formam aluatul punem faina,...

Citeste continuarea

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

postata de diaconta

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

postata de Criss

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

postata de Bucataras

Madlene

postata de Criss

Prajitura cu nuci,mere si rahat

postata de Constelatialeu

Gogosi de post

postata de Valclaudia

Briose cu umplutura din nuca de cocos si mac

postata de Valclaudia

Impletituri dulci

postata de mirela0911

Negresa cu alune si fruct kaki - de post

postata de mirela0911
Dulciuri
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Retete diabetici