Foietaj cu Nutella, Oreo si caju

Postat de caroline in Dulciuri
4 Mai 2016 | 3725 vizualizari
Foietaj cu Nutella, Oreo si caju

Un desert rapid ... si taaaare bun ! Ideal cand aveti musafiri neasteptati deoarece in jumatate de ora este totul pregatit si servit ! P.S. ... Habar nu am de ce este acea culoare movie, o fi de la Oreo, o fi de la lumina aparatului...prea putin conteaza :D 

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj dreptunghiular
  • 4 linguri Nutella
  • 8 biscuiti Oreo
  • 50 gr caju

Mod de preparare

Scoatem din timp pachetul cu foietaj din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. 

Intindem foietajul pe masa de lucru. 

Cu un cutit bine ascutit impartim aluatul in doua parti egale. 

Luam prima jumatate si intindem pe intreaga suprafata doua linguri cu Nutella,4 biscuiti Oreo maruntiti si 25 gr caju, la fel, maruntite. 

Rulam aluatul cu grija iar extremitatile le prasam usor cu ajutorul unei furculite,pentru a se lipi bine . 

Procedam astfel si cu cealalta jumatate de aluat. 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam cele doua foietaje. 

Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 15 minute. 

Cand sunt gata,le scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca dupa care feliem dupa plac. 

Sunt si mai bune lasate pentru ziua urmatoare ! 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu Nutella, Oreo si caju" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Melcişori cu scorţişoară şi coroniţă cu vişine

Postat de diaconta

Melcişori cu scorţişoară şi coroniţă cu vişine

Am topit untul si l-am lasat sa se raceasca. Faina am amestecat-o cu sarea si zaharul,am pastrat o lingurita de zahar pentru drojdie. Am facut o adancitura în faina,am pus lingurita de...

Citeste continuarea

Cornuri cu branza

Postat de rocsi_1612

Cornuri cu branza

Aluatul: Laptele il punem pe foc pana devine caldut. Drojdia o dizolvam cu o lingura de zahar, 2-3 linguri lapte, o lingura faina, le amestecam bine si lasam sa stea 10 minute intr-un loc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2016, 15:55
la 04.05.2016, 15:56
la 04.05.2016, 16:04
O idee super! Sigur au fost delicioase!!!
la 04.05.2016, 16:14
cred ca sunt foarte bune
la 04.05.2016, 16:14
Rapid și bun!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking