Mamaliga cu de toate la cuptor

Postat de susu in Aperitive / Garnituri
4 Ian 2011 | 5866 vizualizari
Mamaliga cu de toate la cuptor

Ingrediente

  • 400 g malai
  • 1,5 l apa
  • Sare
  • Branza de burduf
  • Smantana
  • Branza grasa si untoasa de oaie
  • Oua
  • Lapte sau iaurt gras
  • cascaval

Mod de preparare

Se pune apa impreuna cu sarea pe foc si se adauga in ploaie malaiul cand incepe sa fiarba apa. Eu il pun de la inceput cat e apa rece, tot in ploaie, si amestec in continuu, asa sigur nu ies cocoloase. Se face o mamaliga mai moale. Se unge o tava cu unt din blesug, se aseaza un strat mai subtire de mamaliga intinzand-o cu ajutorul unei linguri de lemn, apoi un rand de branza sfaramata sau rasa si cateva bucatele de unt peste tot, iar branza si unt si ultimul rand de mamaliga. Nu va zgarciti la branzeturi ca sa iasa treaba buna. Se fac cateva cuiburi cu ajutorul unei linguri si se pun oua in ele. Daca aveti oua de tara e nemaipomenit. Se bat bine ouale cu smantana si iaurtul, se varsa peste mamaliga si se rade deasupra cascaval. Se da la cuptor pana de rumeneste frumos deasupra. Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu de toate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mamaliga cu de toate la cuptor

Postat de sufletista

Mamaliga cu de toate la cuptor

ungem tava si o tapetam, punem mamaliga si o intindem cu o lingura de lemn uda,(mamaliga mea a fost calda) putem sa lasam mamaliga sa se raceasca si sa o taiem felii dupa care sa o asezam in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2011, 22:11
Pfoaaaa...ce pofta mi s-a facut de-o mamaliga.
la 04.01.2011, 22:25
eu vreau si puiul
la 04.01.2011, 22:33
Asta-i a mea...ca-s din neam de mamaligari super tare Susu!!!!
la 04.01.2011, 22:36
chiar bogata mamaliga ta !dar puiul, cat de reusit e !ce sa zic?bravo, Susu !
la 04.01.2011, 22:54
5

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking