Ingrediente
-
- oua- 4 buc
- zahar pudra- 4 linguri
- faina- 4 linguri
- praf de copt- 1 lingurita
- zeama de lamaie- 1 lingurita
- un praf de sare
- coaja rasa de la o lamaie
- extract de vanilie- o lingurita
- capsuni- 200 gr
Mod de preparare
-
Mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc
-
Adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie
-
Adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor
-
Mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare
-
Puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena
-
Puneti vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 6 l hartie de copt si turnati compozitia
-
Adaugati deasupra capsunile taiate
-
Setati pe modul de gatire Low si setati timpul la 3 ore
-
Cand prajitura este coapta lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|