Ingrediente
- 200 ml. frișcă lichidă
- 300 g. smântână cu 30 % grăsime
- 200 g. zahăr
- 3 gălbenușuri+1 ou întreg
- 3 linguri lapte
- 200 g. ciocolată cu mentă(2 tablete)
- 200 ml. frișcă lichidă
Mod de preparare
Gălbenușurile + oul întreg, zahărul, laptele se pun intr-o cratiță.
Se amestecă până la încorporare si se fierb la foc mic sau la bain marie până la obținerea unei creme de consistența unei smântâni .
Pune pe foc frișca lichidă și o aduci pâna la punctul de fierbere.
Adaugă ciocolata cu mentă ruptă în bucăți.
Amestecă până la omogenizarea ciocolatei.
Mixează smântâna până obții o frișcă fermă.
Omogenizează toate compozitiile.
Pune compoziția într-un vas și dă la congelator pentru câteva ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de ciocolata cu menta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|