Placinta cu cirese

Postat de JulyCris in Prajituri
14 Iul 2014 | 3092 vizualizari
Placinta cu cirese

Ingrediente

  • 2 oua
  • 9 linguri ulri
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1 lingura praf de copt

Umplutura 500 gr cirese

Mod de preparare

Aluat

Se freaca ouale zu zaharul,se adauga uleiul si se freaca pana se incorporeaza bine. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste amestecul de oua alternand cu laptele.Aluatul trebuie sa curga cand este luat cu lingura,dar sa fie mai gros ca cel de clatite. Se tapeteaza tava cu unt sau ulei si faina sau cu hartie de copt si se toarna jumatate din aluat.

Se da la cuptorul preincalzit pt 5 minute. Se scoate,deasupra se pun ciresele spalate si cu samburii scosi. Peste se adauga restul de aluat si se da iar la cuptor pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii.  O lasam sa se raceasca putin,scoatem din tava,pudram cu zahar pudra ,portionam si....papam. :)

O minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Placinta crocanta cu branza si cirese

Postat de katty

Placinta crocanta cu branza si cirese

ngeti  tava cu unt. Intindeti foile de placinta. Rupeti o foaie si ridicati-o usor pe marginule tavii, apoi intepati foile cu furculita si dati tava la cuptor pentru 10 minute. Cuptorul...

Citeste continuarea

Strudel cu branza si cirese

Postat de simona72

Strudel cu branza si cirese

In primul rand pregatim umplutura: branza de vaci zdrobita cu o furculita, ouale, zaharul si aromele preferate (poate sa fie rom, vanilie, coaja de lamaie sau portocala...), amestecam bine toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2014, 15:25
la 14.07.2014, 20:38
la 14.07.2014, 21:24
Ce-mi plac prajiturile cu visine!E delicioasa!
la 15.07.2014, 12:17
Pe placul meu!
la 15.07.2014, 13:15

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking