Ingrediente
- 4 linguri de zahar [LINGURI NU LINGURITE]
- 2 linguri de cacao
- un ou
- 3 linguri de lapte
- 3 linguri de ulei
- doua linguri de faina [RECOMAND GRANIA]
OPTIONAL: - esenta [lamaie, vanilie, rom, portocale etc.] 3 picaturi
Mod de preparare
Intr-o cana, de marime nici prea mica nici prea mare, se pune faina, zaharul si cacao.. Se amesteca cu grija. ATENTIE, PE FUNDUL CANII AMESTECATI BINE FAINA. Peste rezultatul obtinut punem oul [albus+galbenus] , laptele si uleiul.. Amestecam foarte bine toate ingredientele.. Apoi punem cana in cuptorul cu microunde, la puterea maxima [1000W] , pentru 3 minute.. Urmarim cresterea acesteia, apoi cand e gata, o scoatem cu grija. Punem prajitura pe o farfurie, asteptand putin sa se raceasca pentru a putea fi taiata si mancata.
ATENTIE -SFATURI-
- A se manca imediat dupa ce este putin racita
- A nu se adauga cocos deoarece nu va mai creste
- A nu se introduce la frigider
- Contraindicat diabeticilor
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura 'La minut'" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|