Prajitura rapida cu biscuiti si frisca

Postat de eumimi in Prajituri
3 Mai 2016 | 7421 vizualizari
Prajitura rapida cu biscuiti si frisca

Garantat asta va deveni prajitura voastra preferata. Se face rapid si este mai mult decat delicioasa! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/prajitura-rapida-cu-biscuiti-si-frisca/

Ingrediente

  • 300 g biscuiti
  • 1 plic de budinca de ciocolata
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri de zahar
  • 1 plic de frisca + 150 ml lapte
  • nuca maruntita

Mod de preparare

Mai intai pregatim budinca: punem 400 ml lapte pe foc la foc mic, iar restul de 100 ml il amestecam cu praful de budinca si 5 linguri de zahar. Cand laptele de pe fac incepe sa fiarba, adaugam si compozitia cu budinca si amestecam continuu cu o lingura de lemn pana cand se ingroasa.

Intr-o tava patrata, punem folie alimentara si punem 1 strat de biscuiti. Punem apoi jumatate din budinca.

Punem inca un strat de biscuiti si restul de budinca si acoperim cu inca un strat de biscuiti si acoperim cu marginile foliei alimentare, apoi lasam la rece pentru o ora.

Praful de frisca il mixam cu laptele pana devine o spuma tare. Adaugam nuca marntita in frisca.

Scoatem prajitura din tava si o rasturnam pe un platou. Deasupra ei punem frisca si putem presara nuca si deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu biscuiti si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert prajitura Prafuri pentru Mos Nae

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Prafuri pentru Mos Nae

Mai intai mi-am pregatit tava, ca acolo mi-a luat mai mult timp ( m-am si enervat nitel , ca numai chef de bibilit tavi nu aveam), am imbracat-o in folie alimentara, iar pe margini am pus folie...

Citeste continuarea

Noire - de sarbatoare

Postat de andaoana

Noire - de sarbatoare

Pregatim formele de briose sau alte forme pe care le aveti prin casa,daca sunt de silicon atunci trebuie numai sa fie curate , daca sunt de metal atunci puneti folie alimentara pe fund si partile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2016, 18:34
Mmm...un deliciu!
la 03.05.2016, 18:45
Delicioasa
la 03.05.2016, 18:52
Minunata!
la 03.05.2016, 18:54
Multam!
la 03.05.2016, 18:58
imi plac mult prajiturile cu biscuiti

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking