Ingrediente
- 1 piept de pui (300 g)
- Carne din cârnaţi (aproximativ 300 g)
- 1 morcov
- 2 oua fierte
- Fâşii de gogoşar murat
- Condimente Barbeque pentru pui
- Puţin ulei
Mod de preparare
Carnea de pui am tocat-o si am condimentat-o.
Am scos carnea din cârnaţi.
Morcovul si ouale le-am fiert.
Pe o folie am întins carnea de pui iar peste ea am pus carnea de cârnaţi,dar nu pe toata suprafata.
Am pus mocovul taiat bastonase,fâşiile de gogoşar si deasupra ouale,pe care le-am taiat în doua.
Ajutându-ma de folie am rulat carnea,apoi am transferat rulada într-o tava în care am pus o hârtie de copt.
Am uns deasupra cu puţin ulei si am pus la cuptor la 200 de grade.
Am lasat-o cam o ora,pâna când s-a rumenit si carnea a fost destul de bine facuta.
Am servit-o rece dar se poate servi si calda.
Poftă bună !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă aperitiv, cu carne tocată" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|