Rulada cu crema caramel si dulceata de zmeura

Postat de Constelatialeu in Prajituri
15 Iul 2014 | 4044 vizualizari
Rulada cu crema caramel si dulceata de zmeura

Am profitat de faptul ca azi a fost mai racoare,acum chiar ploua,tuna si da si piatra....nimic nou....asa ca am facut o rulada,ca se face repede si tot repede se mananca.....am zis sa-mi astept baietii si cu ceva dulce,ca poate n-or vrea.....

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • Crema
  • 1 plic crema caramel Dr.oetker
  • 130 g zahar farin
  • 200 g smantana 32% grasime ( eu am luat din aceea groasa de Bistrita-Nasaud)
  • 2-3 linguri dulceata de zmeura
  • sos de ciocolata

Mod de preparare

Am separat galbenusurile de albusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare iar galbenusurile le-am mixat cu zaharul,pana acesta s-a topit,am adaugat si faina in galbenusuri iar la final albusurile batute spuma tare,avand grija sa amestec de jos in sus cu miscari lente .Am tapetata o tava ( 38/26) cu hartie de copt,am turnat complozitia in tava si am uniformizat-o apoi am facut niste rotcoale cu sos de ciocolata.Am dat tava la cuptorul preincalzit la 175 grade pentru cca 25 min,cand trece testul scobitorii este gata.Am scos tava din cuptor si am rasturnat rulada pe un servet umed si am rulat. Am lasat-o sa se raceasca.

Crema:

Intr-un castron am pus continutul plicului,apoi zaharul farin si smantana si am mixat bine,la final am adaugat dulceata de zmeura.Dupa ce s-a racit rulada,am desfacut-o de pe servet,am intins mai mult de jumatate din crema si am rulat.Deasupra am ornat-o cu restul de crema si sos de ciocolata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema caramel si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert prajitura cu piscoturi de cacao in crema

Postat de merisor67

Desert prajitura cu piscoturi de cacao in crema

Pregătim blatul. Pornim cuptorul la 180 de grade C. Presărăm sare peste albușuri și le mixăm până devin spumoase. Adăugăm, treptat, zahărul, pe care eu îl macin și îl...

Citeste continuarea

Desert banana bread cu cirese confiate si alune

Postat de oanapl

Desert banana bread cu cirese confiate si alune

Într-un bol încăpător se mixează ouăle, cu sarea zahărul măcinat, până când compoziția devine spumoasă. Se adaugă untul topit, smântâna și esența de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2014, 17:45
eu sunt prima la degustare
la 15.07.2014, 17:50
Moku`asta n-are carnati..
la 15.07.2014, 17:56
)
la 15.07.2014, 17:57
E cam motzata rulada ta!
la 15.07.2014, 17:57
S-au sculat moatele de la ploaie..

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking