Rulada cu frisca si cirese

Postat de cristinutanicolita in Prajituri
26 Mai 2014 | 2490 vizualizari
Rulada cu frisca si cirese

Simplu,rapid si gustos!!!

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • 200 ml frisca
  • cirese

Mod de preparare

Galbenusurile se bat cu zaharul si uleiul si faina, se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare si se amesteca cu o spatula de jos in sus. Se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu.

Dupa ce s-a copt o rulam si o lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit se desface foaia usor, se pun ciresele, friasca si se ruleaza.

Se orneaza cu frisca si glazura(optional).

Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca si cirese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert rulada cu cacao si jeleu de cirese

Postat de rocsi_1612

Desert rulada cu cacao si jeleu de cirese

Blatul: Separati ouale, mixati albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul gold, mixati pana bezeaua devine lucioasa. Puneti galbenusurile, apa, uleiul, esenta de rom si mixati...

Citeste continuarea

Desert rulada Napoleon

Postat de RODIMUR

Desert rulada Napoleon

Dacă folosiți aluat foietaj din comerț, trebuie să-l scoateți din congelator și să-l lăsați să se decongeleze natural. Se întind, pe rând, foile de aluat pe planșetă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2014, 15:18
E buna, dar te rog sa imi spui cum ai rulat blatul, eu am o dilema, ma critica fetele sa nu mai folosesc prosop de bucatarie merci
la 26.05.2014, 15:18
Place !!!
la 26.05.2014, 15:35
la 26.05.2014, 15:38
O bunatate!Lia,eu rulez blatul in hartia de copt.Cum il scot din cuptor,il desprind de hartie si apoi in rulez cu hartia
la 26.05.2014, 15:40
Bunica eu am intrebat, dar am sa raman la hartia de copt . Daca doi zic ca m-am imbatat, atunci ma culc!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking