Rulada necoapta cu nuca de cocos

Postat de pusikmea in Prajituri
30 Ian 2015 | 9128 vizualizari
Rulada necoapta cu nuca de cocos

Va recomand aceasta rulada necoapta, care este foarte buna si care se face foarte repede. Nu avem nevoie de cuptor. Se poate lasa simpla, sau se poate face cu banane, fructe de padure, etc. Eu am facut-o cu banane si coacaze rosii. Sursa http://dragameaprietena.kanald.ro/retete/rulada-necoapta-cu-cocos-si-banane_43022.html#view

Ingrediente

  • pentru crema:
  • 1 pachet de unt - 200 g
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos
  • fructe ( banane si coacaze )
  • in plus:
  • 500 g biscuiti
  • 200 ml lapte
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 100 g ciocolata amaruie
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se dau biscuitii prin robot, daca nu aveti robot, puteti pisa biscuitii cu ajutorul unui ciocan de snitele sau cu furculita.

Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul si ciocolata rupta cubulete. Cande se ia de pe foc se adauga esenta de rom.

Laptele se adauga peste biscuitii pisati si se omogenizeaza compozitia.

Va iesii o compozitie legata.

Intre timp pregatim crema: 

Se spumeaza untul care a fost tinut la temperatura camerei, cu zaharul pudra.

Apoi se adauga nuca de cocos.

Asamblare:

Se imparte compozitia in 2 parti egale.

Avem nevoie de folie alimentara peste care se  pune o parte din compozitie, se intinde cu grija ( sfatul meu este sa va folositi de maini, se intinde foarte bine, daca folositi cutit sau altceva riscati sa se rupa).

Dupa ce am intins blatul de biscuite, vom pune si jumatate din crema, peste care se va pune optional fructele. Se ruleaza cu grija, ajutandu-ne de folie.

La capete se va rasucii folia ( ca la salamul de biscuite )

La fel se procedeaza si cu cealalta jumatate. 

Se da la rece cel putin 2-3 ore.

Se proportioneaza in felii. 

Pofta buna!!!! 

 




Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada necoapta cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Prajitura cu cirese

Postat de camelia75

Prajitura cu cirese

Puneti la fiert laptele,zaharul,untul si cacaoa.Amestecati continuu, pana cand compozitia incepe sa fiarba si se omogenizeaza.Dupa ce a fiert,luati din aceasta compozitie 10 linguri in care se...

Citeste continuarea

Prajitura pufoasa si aromata cu fructe si seminte

Postat de Valclaudia

Prajitura pufoasa si aromata cu fructe si seminte

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Spalam fructele, le stergem cu servetele absorbante de apa, apoi le feliem. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu praful de sare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2015, 09:59
la 30.01.2015, 11:17
Minunata! Am facut si eu de curand!
la 30.01.2015, 11:51
ce frumusete
la 30.01.2015, 12:57
la 30.01.2015, 15:24
Delicioasa!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking