Ingrediente
- o punga biscuiti simpli
- 2 lingurite esenta de rom
- un plic zahar cu aroma de rom
- 150 -200 ml apa calda
- un borcan Nutoka
- 150 gr margarina/unt
- In plus :
- o foaie de napolitana
- 500 gr margarina
- 300 gr nuca de cocos
- 150 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
Mod de preparare
Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana
Maruntim biscuitii ;
Topim margarina pe baie de aburi ;
Amestecam biscuitii cu Nutoka , esenta de rom , zaharul cu esenta de rom , margarina si 2-3 polonice cu apa calda ;
Crema de margarina cu cocos :
Mixam margarina impreuna cu zaharul , adaugam cocosul , amestecand bine ;
Umezim un prosop de bucatarie curat , punem foaia de napolitana , cu o lingura de lemn punem din compozitia de biscuiti si intindem ;
Peste crema de biscuiti adaugam cca 4-5 linguri mari din crema de cocos , intindem ;
Rulam usor foaia pentru a nu se rupe ; Acoperim cu foaie de aluminiu si dam la ferigider cca 2-3 ore sau pana a doua zi!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|