Ingrediente
- 2 bucati file somon, fara oase, cu piele
- sare
- piper
- 1 legatura sparanghel
- 1/2 bulb fenicul
- 1/2 castravete
- 1 morcov
- ulei de masline extra virgin
- otet din orez
- ulei de masline
- orez brun, gatit, pentru servit
Mod de preparare
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.
Se ung somonul si sparanghelul cu ulei de masline si se presara cu sare si piper. Se aseza intr-o tava nu foarte mare si se coc 10-15 minute.
Cu ajutorul unei mandoline, se feliaza feniculul foarte fin. Cu ajutorul unui peeler, se taie fasii lungi de castravete si morcovi. Se adauga toate intr-un bol.
Separat se amesteca 2 linguri de ulei de masline extra virgin cu sare, piper si o lingura de otet din orez.
Se amesteca salata cu dressingul si se serveste cu sparanghel, somon si orez brun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|