Ingrediente
- 1 tortilla din faina de grau
- cateva tulpini de sparanghel
- 75 grame ton cu busuioc
- 1/4 ardei galben
- 1/2 lingura maioneza din iaurt
- cateva frunze de busuioc, patrunjel, chives si marar tocate
- frunze de salata
- 1/2 rosie
- 1/4 ceapa rosie
- ulei de cocos
Mod de preparare
Se fierbe sparanghelul 3 minute in apa cu sare. Se scurge, se clateste sub jet de apa rece si se transfera intr-o tigaie nonaderenta cu putin ulei de cocos. Se soteaza 1 minut, se adauga sare si piper si se transfera pe o farfurie.
Se inclazeste tortilla (optional) intr-o tigaie fara ulei sau in cuptorul cu microunde si se unge cu maioneza amestecata cu ierburile tocate.
Se adauga, in centrul tortillei, frunzele de salata, ardeiul taiat julienne, rosia taiata cuburi, sparanghelul taiat in jumatati, ceapa rosie tocata julienne si tonul rupt in bucati.
Se impacheteaza tortilla si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla umpluta cu ton si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|