Se taie ceapa marunt si se pune la calit in oala.Se adauga sare, piper,boia si carnea taiata cubulete.Se toarna apa si se lasa sa fiarba carnea.Cand a fiert carnea,se pun cartofii taiati cubulete si se lasa in continuare la foc.Cand a fiert totul se pune patrunjel tocat si se potriveste de gust....
Se aseaza blatul de pizza ce l-am cumparat congelat intr-o tava si se unge cu ketcup dulce si iute. Se aseaza salamul taiat rondele, carnatii taiati rondele, ardeii taiati julien, ciupercile scurse de apa din conserva (eu asa am avut dar sunt bune si cele proaspete ). Se rade pe deasupra branza...
Se pune laptele la fiert. In acest timp se pregateste budinca care se amesteca cu zaharul si cu putin lapte cat sa se dizolve praful de budinca. Cand s-a fiert laptele turnam budinca peste si amestecam pana se ingroasa si stingem focul la aragaz si lasam sa se raceasca.
Pofta buna!
Se pun la fiert oasele afumate sau ciolanul afumat, ce aveti.
Cand s-au fiert se pune un manunchi legat ca un buchet de marar si cimbru uscat sa se imbine aromele. Varza se taie marunt si se freaca cu sare si se pune in oala cu carnea. Cand s-a fiert si varza, se face un rantas (asa se zice...
Carnea tocata se amesteca cu ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul tocat. Se pun peste carne si cele 3 oua crude, painea stoarsa si maruntita, sarea, piperul, boiaua. Se amesteca bine bine si se potriveste de gust. Dupa ce am amestecat totul asezam jumatate din compozitie intr-o forma de chec...
Se spala carnea, si se pune intr-o cratita cu apa si se pune la foc.Se pune ceapa tocata marunt ,morcovul taiat rondele,patrunjelul radacina taiat rondele,mazarea pastai verde,si conopida peste carne ca sa fiarba toate deodata.Se pune si un praf de sare in apa si cubul de gaina knorr.Dupa ce s-a...
Se scoate o punga de vinete de la congelator si se lasa sa se scurga apa din ele. Intre timp, se ia un bol si se pun un galbenus crud, doua galbenusuri fierte tari, o lingurita mustar si se incepe sa se mixeze cu o mana si cu cealalta sa se puna cate putin ulei pana compozitia se dubleaza...
Se freaca oualele ,prafurile de copt,cascavalul ras,sarea,laptele sau smantana,chimionul.Se face un aluat potrivit de moale.Din acest aluat se fac cocoloase (mingiute mici) care se introduc in aparatul de wafe sau aparat de acela vechi rotund ce se pune pe foc si se preseaza si se coc.