Se topeste ciocolata pe bain marie, apoi se lasa la racorit. Se adauga zaharul pudra si galbenusurile si se bat spuma.  Albusurile se bat si ele spuma cu un varf de sare si zaharul tos. Se bate frisca si se adauga ambele cu grija, pe rand, in ciocolata. Se lasa cel putin 6 ore in...
Se topeste ciocolata la bain marie si se lasa la racorit. Se adauga peste zaharul pudra si galbenusurile si se bat spuma. Albusurile se bat si ele spuma cu un varf de sare si zaharul tos. Se bate frisca. Se amesteca cu grija cele 3 compozitii si se toarna intr-o tava tapetata cu folie...
Se incinge cuptorul la 180 g C. Caisele se lasa intr-o strecuratoare, la scurs. Budinca se face conform indicatiilor de pe plic si se lasa la racit. Se pune folie alimentara peste, sa nu se formeze crusta.  Se freaca margarina cu zaharul. Se adauga ouale pe rand, apoi faina...
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus si se formeaza bilute mici. Eu am format bilute de 15 g fiecare, dar au fost prea mari, va sfatuiesc sa le faceti de 10g (daca sunt prea mari depasesc conturul formei si nu mai ies frumoase, rotunde). Obligatoriu sa le formati pe toate inainte...
Untul se freaca spuma cu 80 g zahar. Se adauga faina amestecata cu cacaua si nuca. Albusurile se bat spuma cu restul de zahar (80 g) si se adauga la compozitia de mai sus, amestecand prin invaluire.  Se coace la 180 grade C . Dupa coacere, cand este rece, se unge cu Nutella peste...
Untul se freaca spuma cu 80g zahar. Se adauga faina amestecata cu nuca.  Albusurile se bat spuma cu restul de zahar (80g) si se adauga la compozitia de mai sus, amestecand prin invaluire.  Se coace la 180 grade si se verifica prin metoda scobitorii. Rece se unge cu Nutella si...
Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baie de aburi (bain marie). Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul pana isi schimba culoarea si cresc in volum. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga, in transe, in compozitia de oua, apoi se adauga in fir ciocolata topita.  Tava...
Se bat ouale spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga uleiul in fir subtire. Faina se amesteca cu praful de copt si alunele, apoi se adauga la oua, alternand cu iaurtul. Se unge forma de guguluf cu ulei, se toarna in ea aluatul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade...
Merele se curata si se taie cubulete.  Cuptorul se incinge la 180 grade C si tava de briose se tapeteaza cu hartiute pentru briose. Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate: faina, zaharul, zaharul vanilinat, sarea si scortisoara. Intr-un alt vas, cele umede: ouale, laptele si...
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Tava de cozonac se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina (eu am pus hartie de copt) Margarina, la temperatura camerei se mixeaza bine cu zaharul, apoi se adauga, unul cate unul, ouale. Faina se amesteca cu praful de copt si sarea se se adauga, alternand cu...
Pentru blat se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu cele 5 linguri de zahar. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi faina amestecata cu praful de copt si colorantul alimentar. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 grd. Se coace...
Afisate 1 - 11 din 11 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking