2 ian 2013 versus 2 ian 2023 Bucataras dragalas

Postat de Constelatialeu in Bucatarasii
2 Ian 2023
2 ian 2013 versus 2 ian 2023 Bucataras dragalas

E un fel de retrospectiva sau de un film de scurt metraj ce mi-a bucurat ultimii 10 ani.

Optimismul meu, ala care inca exista in ciuda vremii si vremurilor, imi spune ca nimic nu este intamplator si ca lucrurile bune cat si cele mai putin bune apar cu un scop in viata fiecaruia. Asa si cu intalnirea mea cu Bucatarasul, a aparut exact cand aveam nevoie de o schimbare, de o solutie care sa ma scoata dintr-o rutina care nu-mi facea bine.

N-am sa va plictisesc cu multe, am sa punctez doar ce mi-a adus mie bun Bucatarasul. Am descoperit o lume care mi-a dat posibilitatea sa ma descopar, sa scot la iveala chestii care imi bantuiau mintea dar nu stiau cum sa iasa la suprafata. Pot sa spun cu tot sufletul ca Bucatarasul este cutiuta mea cu bijuterii, am cunoscut oameni deosebiti, am legat prietenii de suflet, m-am descoperit pe mine, acea parte a mea care clocotea si nu stia cum sa iasa la suprafata.

Cat despre partea culinara nu vreau sa zic ce supercalifragilistica sunt eu si ce preparate fac, aici ii las pe cei care mi-au gustat din preparate  sa-si dea cu parerea, asa mi se pare de bun simt, lauda de sine nu miroase a bine.

Lasand partea de bucatareala mai deoparte, nu ca este cantitate neglijabila, chiar este liantul principal a tot ce s-a intamplat bun si frumos, dar vreau sa punctez despre intalnirile noastre dincolo de lumea online, direct in viata reala. Oamenii de azi cu toata tehnica asta moderna au uitat sa mai fie implicati direct in realitate, e mai simplu sa butonezi toata ziua telefonul, tastatuta calculatorului sau a leptopului si sa te minti ca ce ''fain ne-am distrat''. Cred ca noi, comunitatea activa a Bucatarasului, am simtit nevoia sa facem si altfel, sa simtim viata pulsand, sa ne distram, sa ne laudam cu preparatele pregatite special pentru cele mai frumoase si traznite intalniri pe care puteam sa le avem. Ma bucur ca am fost si eu o particica din ceea ce am realizat impreuna, ca am putut sa-mi pun in practica ideiile traznite si mai ales sa reusesc sa adun partasi la ideile mele atatia oameni frumosi, dar atat de diferiti. Eu cred si sper ca si voi ganditi la fel ca mine, ca am reusit sa aduc bucurie, ca am reusit sa legam prietenii frumoase si nu in ultimul rand am reusit sa fim oameni de omenie.

Va multumesc, tuturor celor care ati reusit intr-un fel sau altul sa-mi marcati in bine acesti 10 ani!

Multumesc Bucataras ca ai creat o lume asa frumoasa, daca gresesc si nu este asa, va las niste OO sa aruncati cu ele, poate iese o tarta outoare.

Sper sa ne fie de bine multi ani, chiar daca timpurile sunt imprevizibile, de noi depinde sa ne fie cu plin si veselie, nici macar nu este asa complicat sa reusim. Va doresc sa fiti sanatosi, sa va bucurati de toate lucrurile simple  si bune ce le intalniti in viata de zi cu zi.

Cu drag, Cleme (Clementina), asa cum ma stie marea majoritate de prin zona !

Un an 2023 cat mai bun pentru fiecare in parte, asa cum crede fiecare ca acest bun ii este bun !

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking