Black Friday 2020 - Profita acum de cele mai mari reduceri din an si doteaza-ti bucataria cu cele mai bune electrocasnice!

Postat de Bucataras in Cu de toate
13 Noi 2020
Black Friday 2020 - Profita acum de cele mai mari reduceri din an si doteaza-ti bucataria cu cele mai bune electrocasnice!

Cel mai așteptat și important eveniment de reduceri din an, Black Friday, debutează și de data aceasta cu oferte și prețuri incredibile la produsele la care ai visat și pe care ți le-ai dorit întreg anul.

În perioada 13 – 15 noiembrie 2020, profită de reducerile grozave și alege-ți produsele preferate!

Bucataras.ro vine în întâmpinare și îți aduce cele mai bune recomandări de produse utile pentru ține și casa ta:

 Crock Pot Brand, liderul de necontestat al aparatelor de gătit slow/multicooking, “gătește” oferte și reduceri senzaționale, așa că, dacă îți doreșți un astfel de aparat, acum este momentul ideal să investești într-unul.

Datorită conceptului revoluționar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, se menţin în întregime nutrienţii în mâncare și obţii în acest fel o mâncare sănătoasă și gustoasă.

Aparatul de gătit electric slow cooker Crock-Pot® se potrivește perfect diverselor nevoi de a găți, precum și constrângerilor datorate lipsei timpului. Are prevăzute 2 trepte de temperatură ''High’' şi ''Low'' precum şi funcţia de ''Păstrare la cald''.

Alegi felul de mâncare preferat, urmezi instrucţiunile din reţetă, setezi nivelul de temperatură şi timpul necesar - cu ajutorul meniului uşor de folosit  şi gata.

Poți consulta oferta Crock Pot Brand de Black Friday chiar aici >>> https://bit.ly/34wCLGa

 

Brand de top în gama aparatelor de bucătărie mici, Breville România “dezleagă” cele mai bune oferte la toată gama de produse: fierbătoare, expressoare, toastere, blendere, storcătoare şi multe altele.

 Brand-ul Breville a devenit cunoscut la începutul anilor '70, atunci când Breville a inventat și lansat sandwich toaster-ul.

Breville furnizează aparate de bucătărie în peste 50 de țări din întreaga lume. Încă de la început, succesul său s-a bazat pe inovaţie şi design-ul modern, dar şi pe angajamentul de a oferi produse de înaltă performanţă şi calitate, cu un design deosebit, pentru a se potrivi nevoilor din orice bucătărie.

Oferta de Black Friday te așteaptă aici >>> https://bit.ly/3ovsWAh

 

Kuvings România “presează” la maxim prețurile la toate storcatoarele prin presare la rece din gama de produse, pentru că tu să te bucuri de sucuri și smoothie-uri proaspete și sănătoase în fiecare zi.

 

Spre deosebire de storcătoarele convenţionale cu lame rotative rapide care distrug nutrienţii şi grăbesc procesul de oxidare, tehnologia unică Kuvings, patentată în 50 de ţări, permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, bogat în vitamine, enzime şi alte substanţe nutritive, prin stoarcerea la viteză redusă (60 rpm) a fructelor şi legumelor.

Profită de oferta Black Friday și alege-ți preferatul >>> https://bit.ly/2TzadWh

 

Dacă iubești cafeaua și știi să alegi una de calitate, Melitta România pune un zâmbet pe chipul tău și te îmbie cu oferte de nerefuzat.

Espressoarele automate Melitta au un design compact, sunt foarte ușor de utilizat și de întreținut și, în plus, sunt prevăzute cu sistem de râșnire din oțel inoxidabil premium, cu o formă conică, special concepută pentru a reduce zgomotul în timpul râșnirii boabelor.

Cu ajutorul calității Melitta, poți alege nivelul de  intensitate a cafelei, slab, mediu sau puternic, poți seta cantitatea de apă în funcție de cană pe care doreșți să o . Poți ajusta, desigur, și cantitatea de cafea. Sistemul de râșnire îți permite să alegi unul dintre cele 5 niveluri de granulație, pentru că tu să te bucuri de o cană de cafea realizată exact pe gustul tău!

Intreagă ofertă de Black Friday te așteaptă aici >>> https://bit.ly/2Ty4b8w

Cu siguranță, brandurile recomandate de către noi v-au stârnit deja interesul, așa că nu vă rămâne decât să profitați de ofertele de sărbătoare și să vă bucurați de produse de calitate.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking