Chilipirul zilei - Reduceri pe tot site-ul de Black Friday!

Postat de Bucataras in Cu de toate
10 Noi 2023
Chilipirul zilei - Reduceri pe tot site-ul de Black Friday!

Inceputuri

Acum 5 ani a apărut Chilipirul-zilei, de la ideea de a promova câte un produs cu un preț redus substanțial în fiecare zi.

Încă de la început, Chilipirul-zilei.ro s-a angajat să găsească cele mai bune oferte cu cele mai mari reduceri.

www.chilipirul-zilei.ro este un magazin online structurat pe ideea „Calitate de lux, la preț redus!”. Pornind de la acest slogan obiectivul este ca produsele importate din Italia, Germania și Anglia, să fie mereu la prețuri accesibile publicului larg.

Activează în domeniul Home & Garden din Mai 2018, iar în tot acest timp și-au diversificat portofoliul de la mobilier și decorațiuni până la electrocasnice, articole de grădinărit, îngrijire personală și jucării.

Unde și cum se petrece totul!

Sediul principal este în Mădei, unde Gina Tudosă, administratorul Chilipirului-zilei, a creat 60+ locuri de muncă. Economia locală a înflorit datorită magazinelor fizice și depozitelor din Mădei, Borca, Suceava, Câmpulung, Dumbrăveni și Iași.

Pe banda de procesare, trec zilnic aproximativ 400 de comenzi controlate și supravegheate îndeaproape de colegii din Mădei, la ”poarta” depozitelor și magazinelor poposesc din oră-n oră tiruri cu marfă nouă, iar site-ul este populat în fiecare zi cu sute de produse noi.

Cea mai mare reducere din an!

Ca și în anii precedenți, Chilipirul-zilei a pregătit un Black Friday de proporții gigantice, cu reduceri pe bune, oferind produse foarte variate, inedite, dorind să ajungă în casele tuturor românilor pentru a le ușura și infrumuseța viața de zi cu zi!

 

Pont direct de la sursă: de Black Friday absolut totul de pe site are o reducere substanțială: de la piese de mobilier la ustensile de bucătărie, de la organizare și depozitare la decorațiuni de Crăciun, de la îngrijire personală la articole pentru animale de companie, de la jucării la unelte, de la grădinărit la arte și meșteșuguri și așa mai departe. Trebuie să intrați să vedeți cu ochii voștri diversitatea produselor și mai ales prețurile foarte corecte: www.chilipirul-zilei.ro/info/black-friday-chilipirul-zilei  

Inspirație!

Pe site găsești, pe lângă produse super variate, inspirație pentru amenajarea casei, rețete culinare, idei de cadouri și chiar și cum să decorezi cu ocazia Crăciunului: www.chilipirul-zilei.ro/blog

Spor la cumpărături!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking