Copilăria nu ar trebui să fie un vis. Susține copiii defavorizați din România alături de Zahăr Mărgăritar și Organizația Umanitară CONCORDIA!

Postat de Bucataras in Cu de toate
16 Aug 2022
Copilăria nu ar trebui să fie un vis. Susține copiii defavorizați din România alături de Zahăr Mărgăritar și Organizația Umanitară CONCORDIA!

În timp ce noi ne bucurăm de micile plăceri ale vieții, 36% din copiii români trăiesc zilnic în condiții de sărăcie și excluziune socială. Aceștia nu au parte de căldura unei familii fericite, nici de o educație pe măsura nevoilor lor. În schimb, se confruntă cu abandonul școlar și nu de puține ori cu abandonul familial.

Anul acesta, Zahăr Mărgăritar a lansat campania „Faci gem și faci bine”, prin care susține misiunea Organizației Umanitate CONCORDIA, aceea de a ajuta copiii defavorizați să își construiască o nouă viață. Tu te bucuri de aroma fructelor, preparând toate tipurile de sirop cu Zahăr pentru sirop de plante sau gemuri delicioase cu Zahăr Mărgăritar gelifiant, iar copilăria celor vulnerabili începe să prindă culoare. Pune vara la borcan și donează cu fiecare pachet de Zahăr Mărgăritar Gelifiant cumpărat!

CONCORDIA, peste 10.000 de visuri împlinite

Organizația Umanitară CONCORDIA a luptat încă de la început pentru ca cei defavorizați să aibă o viață independentă. Prin proiectele sociale pe care Zahăr Mărgăritar le susține, organizația a reușit să aducă un impact pozitiv în comunitate și să ajute peste 10.000 de copii, tineri și adulți din medii dezavantajate. Află mai multe despre misiunea CONCORDIA aici.

Printre proiectele menționate se numără casele de tip familial, centre de zi pentru copii și familii, o școală primară, locuri de muncă în cadrul întreprinderilor sale de economie socială, consiliere pentru întreaga familie și apartamente sociale. De asemenea, tinerii beneficiază de o școală de meserii și servicii de job coaching, care îi ghidează către o carieră.

CONCORDIA pune la dispoziție toate aceste resurse pentru ca cei mici să se bucure de o copilărie normală și de sprijin în cei mai importanți ani din viață. La Casa de Tip Familial Caroline, proiect susținut de Zahăr Mărgăritar, 8 copii primesc zilnic hrană, cazare, asistență medicală și îngrijire permanentă.

În acest fel, CONCORDIA ajută copiii și tinerii să-și regăsească încrederea, să se dezvolte și să pornească pe un nou drum spre o viață independentă.

Sursă imagine și poveste: Organizația Umanitară CONCORDIA

Povești din CONCORDIA: Mirabela – studenta care și-a împlinit visul

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Mirabela, care, la numai 1 an, a ajuns în CONCORDIA după ce a fost abandonată de mama sa într-un spital. Cu foarte multă muncă și cu sprijinul angajaților, tânăra a reușit să se integreze și să aibă o copilărie normală. Aceasta a învățat de la întreaga echipă de specialiști cum să aibă mai multă încredere în forțele proprii și să uite de trauma abandonului.

După ce a terminat școala, Mira a urmat cursul pentru bucătar la Școala de Meserii CONCORDIA, iar astăzi face exact ceea ce își dorește: este studentă la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială de la Universitatea din București și se pregătește să devină asistent social. Aceasta vrea să ajute și ea, la rândul ei, alți copii care nu au posibilități sau care au crescut fără părinți.

Sprijinirea celor aflați în dificultate ar trebui să fie responsabilitatea fiecăruia dintre noi, iar cu fiecare donație, putem împlini un vis. Pune vara la borcan și contribuie la o viață normală pentru copiii din România. Cumpără Zahăr Mărgăritar gelifiant și donează aici pentru a susține misiunea „Faci gem și faci bine”.

 

 

 

 

 

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking