Explorează peșteri misterioase și lumi subterane

Postat de Bucataras in Bucataras hai hui
20 Oct 2023
Explorează peșteri misterioase și lumi subterane

Există numeroase zone pe care le poți vizita pentru a descoperi peșteri și lumea subterană. O vacanță în astfel de zone se va dovedi una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care vor să se aventureze și să descopere fascinanta lume subterană. Mai jos, vă oferim mai multe sfaturi despre cum vă puteți organiza o astfel de vacanță.

Alegeți destinația potrivită și cumpărați biletele de avion

Primul pas pentru o astfel de excursie este să selectați bilete de avioncătre destinația dorită la prețuri avantajoase. Numeroase agenții de zbor oferă prețuri bune, iar prin eSky le puteți găsi pe toate în același loc. Tot ce trebuie să faci este să combini zborurile și să alegi metoda de plată convenabilă. Spre exemplu, deși metodele de plată acceptate de companiile de zbor sunt variate, prin eSky poți opta inclusiv pentru plata în rate și pentru amânarea plății astfel încât să obții cele mai bune oferte.

Idei de destinații de vacanță pentru cei care vor să descopere peșterile într-o aventură de neuitat

Peștera Carlsbad, Statele Unite ale Americii se află în Parcul Național Carlsbad Caverns din statul New Mexico. Aici poți admira formațiuni stâncoase spectaculoase și mii de lilieci care ies la suprafață în timpul serii. Atunci când faceți rezervările prin eSky, indiferent dacă optați pentru zboruri Timișoara sau din alt oraș, veți avea timp de călătorie optimizat și mai multe opțiuni disponibile datorită flexibilității datelor și aeroporturilor. 

Peștera Waitomo, Noua Zeelandă este locul în care te poți bucura de un spectacol unic - milioane de licurici care luminează întunericul. O excursie cu barca te va duce în mijlocul acestei minunate lumi subterane. Poți să rezervi bilete și poți descoperi atracțiile locale tot prin eSky unde vei găsi totul într-un singur loc. De asemenea, odată ajuns la destinație, nu trebuie să îți faci griji pentru că tot prin motorul de căutare zboruri vei găsi inclusiv mașini de închiriat și cazare pe care le poți rezerva din timp.

Vietnam și Islanda – două destinații perfecte pentru cei care vor să descopere peșteri

Peștera Phong din Vietnam este un sit din patrimoniul mondial UNESCO și găzduiește unele dintre cele mai mari și mai frumoase peșteri din lume. Peștera Son Doong, una dintre atracțiile sale, este cea mai mare peșteră subterană cunoscută.

Peștera Ice din Islanda se află sub ghețarul Vatnajökull și te poartă într-o lume subterană de gheață fascinantă. Aici, este important să fie ghidat de profesioniști, deoarece condițiile pot fi periculoase. Dacă totuși vrei o destinație ceva mai liniștită îți recomandăm peșterile din Barcelona sau din apropiere, iar dacă ajungi aici ar trebui să citești și Cele mai bune restaurante din Barcelona - motivul pentru care trebuie să zbori în această capitală pentru a descoperi și alte atracții turistice.

 

Slovenia, Thailanda, China sau Mexic – care destinație ți se pare mai atractivă?

Peștera Škocjan din Slovenia este cunoscută pentru podurile stâncoase spectaculoase care traversează canioanele subterane. Este, de asemenea, un sit din patrimoniul mondial UNESCO. Peștera Phang Nga Bay din  Thailanda este situată într-un mediu tropical frumos, fiind cunoscută pentru formațiunile sale stâncoase spectaculoase și pentru accesul său cu barca prin golf. Aceste două peșteri sunt accesibile cu ajutorul motorului de căutare zboruri eSky și vei găsi aici inclusiv opțiuni de cazare în vile, hoteluri, pensiuni sau cabane pentru o călătorie sigură.

Regiunea Wulingyuan din China găzduiește o serie de peșteri impresionante, printre care și Peștera Huanglong, renumită pentru formațiunile sale stâncoase colorate. Peștera Sistema Sac Actun din Mexic este cel mai lung sistem de peșteri subterane cunoscut din lume și oferă oportunitatea de a explora o rețea vastă de peșteri și pasaje subterane.

Indiferent de zona în care călătorești, vei avea tot timpul în cadrul aplicației acces la informații despre călătorie, la itinerarii și la atracții turistice, dar și la alte facilități din perimetru, astfel încât vacanța ta să fie una cu adevărat perfectă și fără motive de îngrijorare, indiferent dacă ești la o aruncătură de băț sau la celălalt capăt al lumii.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking