Fobia glutenului

Postat de RODIMUR in Dieta
4 Iun 2018 | 2987 vizualizari

Mă gândeam de mult timp la acest subiect controversat și oarecum la modă, așa că am tot citit articole care să mă edifice în această privință. Se pare că moderația în toate și întoarcerea la simplitate sunt, ca în majoritatea cazurilor, recomandate și de mare ajutor.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 04.06.2018, 09:57
bine de luat aminte foarte bine gasite articolele.
la 04.06.2018, 10:17
Mulțumesc, Dalia! Chiar eram curioasă dacă ceea ce spuneau unii despre gluten este susținut științific. De aceea m-am documentat mai mult...
la 04.06.2018, 14:49
Ideea este sa mananci cate putin din toate fara sa faci exces.
la 04.06.2018, 16:04
Așa este, Camelya! Moderația în toate este cheia sănătății!
la 04.06.2018, 16:10
Se spune ca americanii au facut un studiu dupa primul razboi mondial si s-a constatat ca , dintre toate popoarele participante , soldatii romani erau cei mai rezistenti la conditiile mizerabiile in care au fost obligati sa traiasca , pastrandu-si sanatatea si capacitatea de lupta in situatii unde ceilalti capotau , se imbolnaveau. Nimic nu era deosebit la romani in afara de faptul ca mancau zilnic mamaliga.
la 04.06.2018, 16:11
Postarea mea e pe langa subiect cumva , dar cred ca e interesanta.
la 04.06.2018, 16:16
Nu ne simtim bine daca n-avem fobii))
la 04.06.2018, 17:05
Costel, comentariul tău nu e pe lângă subiect! Chiar Mihaela Bilic recomandă să ne întoarcem la mâncărurile simple, la mămăliguță...(Iar mie-mi convine această opinie, căci îmi place mult mămăliguța... !)
la 04.06.2018, 17:07
Așa e Buni! Ai perfectă dreptate. Ai pus degetul pe rană...!
la 04.06.2018, 20:57
la 08.06.2018, 21:17
Si eu ador mamaliga
Aseara am mancat cu capsuni

Fain articol.
la 08.06.2018, 21:57
Gaby, eu n-am mâncat niciodată căpșuni cu mămăliguță... Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 09.06.2018, 12:17
La noi, in zona moldovei, e renumita combinatia capsuni+smantana+zahar, cu mamaliguta calda. Mananci pana pocnesti ) Fiind post eu am mancat fara smantana, da' eu oricum nu-s mofturoasa la mancare. La mine e bun orice )
la 09.06.2018, 12:52
Știu de această combinație, doar și eu sunt moldoveancă, dar pur și simplu n-am mâncat... De obicei mănănc căpșunile doar cu zahăr și multă smântână.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking