Interviurile noi Bucataras: Clementina (Constelatieleu)

Postat de Bucataras in Bucatarasii
29 Mai 2020 | 2579 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (42)

la 29.05.2020, 21:22
Băi, tu ești unică! Nu poți fi confundată, până și scrisul îți e unic Ne bucurăm de prietenia ta... Să ne revedem sănătoși! Felicitări!
la 29.05.2020, 21:25
Multumesc, Fotomodelina mea draga ! Cu siguranta ne vom revedea
la 29.05.2020, 21:39
Veselie e numele tau! Sa te fereasca sfantul s SUPERI LEOAICA!)))Practic eu nu am citit,ci am ascultat acest interviu imi plci asa cum esti!In timp ce citeam te auzeam vorbind.Eheeeeee,stai asa ca nu-i asa,vin eu cu critica!Nu ai spus cu cum si cand te-a "dat pe spate" SUPREMUL.))))
la 29.05.2020, 22:11
Buni draga mea draga, pai nu spun chiar tot, unele chestiuni le tin pentru mine, sa nu stie chiar toata lumea cum m-a dat pe spate Supremul....
la 29.05.2020, 23:57
Aoleu !!! Nici nu stiu de unde sa incep si unde sa termin cu comentul meu !!! De cum am aflat de interviul Mariei tale , sangele a inceput sa-mi clocoteasca si sa se ambreieze . Asteptam deja provocarea .!!!!
Uno : Avo ala nu ma poate nici cum face sa-l plac
Due : daca fugiti in Italia rasuflati olecuta sa va ajung si eu din urma . In materie de retete gandesc deja pe jumatate in italieneste . Pot sa va consiliez eficace . De exemplu sa nu alegeti niciodata un local la coltul strazii .
Tre : Datul ala pe spate este asa ? sau asa ? ))
Quattro ; Ii fi tu Leoaica cea regina dar inima iti este mai mare decat ragetul
Cinque :Esti inventiva , dibace , veseloasa , grozava organizatoare si nu in ultimul un om cu O mare de tipar
Sei : O coasta gaseti la mine mereu pentru sufletelul tau ca si eu am mai multe [ cam 46 rezultate cu costita si 10 cu coaste ]
Sette : Acu la sfarsit de mesaj o dau pe ceva mai de dragoste , Inima mea are numai intrari. Iesiri nu are. Cine intra inlauntru, ramane acolo .
Otto : Aha , la asta cu nascutul de sarbatoare ,m-ai luat . Eu is doar duminica .Nove : Nu inteleg cum faci tu Hocus-pocus si asa aleatoriu iti iese orice dulce si din orice !!!
P.S - Daca am uitat ceva iti trimit o noua misiva de amor yahoo06.gif
la 30.05.2020, 00:22
Misulica mea draga, parca e o vorba din popor ,nu conteaza care popor, noi ne adaptam ))))))))))))))))) ''cine se aseamana se aduna'', deci ne asemanam si musai sa ne si adunam...deci ramane stabilit, mergem in Italia, eu, tu si Mireluta, trio formidabil aia cu hocusu lu pocus, e ca Samantha pe matura, te sui si ceva iese... Multumesc mult pentru toate gandurile tale frumoase, abia astept sa ne reintalnim
la 30.05.2020, 07:59
Cleme zgubilitica bucătărașului
Ce m-am amuzat la pozele pe care le-ai ales pentru articol.)
Tare mult apreciez la tine, printre altele, perseverența în bucătărie, faptul că ai răbdare să încerci orice. Torturile alea în formă specială chiar m-au dat pe spate și te felicit pentru reușita lor, dar și a altor preparate.
Normal că nu e preparat care să nu-ți iasă, pentru că pui mult suflet acolo, se simte.
Ce să îți spun, ține-o tot așa, că tare mult te prinde și sper să rămâi la fel de tonică și plină de viață pentru totdeauna!
PS: Abia aștept să dai și tu o coastă, sau, de ce nu, un tort de coaste ))
la 30.05.2020, 09:08
Felicitari pentru numarul mare de retete care mai de care deosebite si gustoase...mai ales pentru vestitul tort (cel de coaste, super idee ) . Nu te cunosc personal, dar ma bucur tare mult ca am reusit sa ne cunoastem prin intermediul acestui site minunat! Esti o persoana cu un suflet bun, amuzanta, directa si mereu pusa pe glume...pe mine una personal ma binedispune cand citesc cate o gluma de'a ta!!! Imi place felul tau si te rog sa nu te schimbi, esti plina de viata si optimista, asa ca...sa fii mereu asa! Pupici si multa sanatate iti doresc si felicitari inca o data!
la 30.05.2020, 19:51
Pffff, iar am pierdut startul! Am cam întârziat la întâlnirea cu tine, dar nah, e o perioadă aglomerată, campania de cules și preparat dulcețuri de sezon Ești minunată, plină de viață și voioșie în orice moment, spun bine, și la bine și la greu! Oooo, mă bucur că te-ai gândit să facem echipă la un concurs de gătit, chiar așa, hăis și cea, o ieși ceva măreț )) Mă bucur că te-am cunoscut și că m-ai adoptat ca și sorelă de suflet Mulțumim pentru minunatele întâlneli organizate de tine și Vali! Tare bună treabă ați făcut, așa că să mai faceți! Abia aștept să ne revedem la o șuetă și mai ales un foc de tabără!
la 30.05.2020, 21:23
Draga Clementina, felicitari pentru interviu si pentru frumoasele retete! Am apreciat mereu la tine ca esti directa (astazi sinceritatea este rara si sub-apreciata), pasiunea cu care gatesti si hazul tau (faci haz si de necaz). Iti doresc sa fii sanatoasa, vesela, sa te bucuri de toti ai tai! pupici!
la 30.05.2020, 22:34
Multumesc, Merisor pentru cuvintele frumoase......hai ca ma indur sa dau si niste coaste din rezerva mea de stat..... la facem pe tepusa la foc de tabara...
la 30.05.2020, 22:36
Zmeoaico, clar ca o sa fim de belea, eu asa mi-am imaginat....si pana la urma scoatem si ceva comestibil. Multumesc !
la 30.05.2020, 22:37
Multumesc, Ancuta ! Poate reusim sa ne si intalnim, ca doar suntem la doi pasi.
la 30.05.2020, 23:03
Multumesc, Daniela ! Ma bucur ca te binedispune amuzamentul meu
la 02.06.2020, 22:36
esti Leoaica cu caracter, imi place interviul tau si-mi plac tare pozele, ce bine va simtiti impreuna , bravo
te pup

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking