Interviurile noi Bucataras: Clementina (Constelatieleu)

Postat de Bucataras in Bucatarasii
29 Mai 2020 | 2574 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (42)

la 03.06.2020, 20:42
Multumesc, tiza mea Catalina !
la 05.06.2020, 22:44
Cleme, ma bucur sa te recitesc, chiar nici nu ai scris mult ))
Esti unul dintre bucatarasii cu traditie aici, ma bucur ca te-ai alaturat si ma bucur ca te-am cunoscut si pe viu. Iti doresc sa iti pastrezi mereu forta asta de a merge mereu inainte si de a da dovada de putere in toate.
Stim ca tiglele nu sunt toate aliniate la tine, dar cred ca la niciunul din noi, de asta si rezonam si ne prindem de poante cu totii. Ma rog, aproape cu totii )) Te felicit pentru interviu si iti doresc mereu numai bine!
la 06.06.2020, 00:18
Talentoasa Cleme, te-am citit si te-am savurat ca pe o prajitura delicioasa, stii tu Pavlova aia pe care o iubim noi doua tare de tot! Un interviu savuros, plin de umor si voie buna, stiu ca tu esti plina de talent si-n zona asta, stai bine de tot pe treaba cu distractia, reusesti sa o duci la cote maxime, chiar alarmante uneori ))))! asa ca te-am trecut pe lista zapacitelor mele dragi! Cu o fire ca a ta poti sa cuceresti lumea, la propriu! Te admir foarte tare, ai forta, determinare si esti extrem de voluntara! Ma uitam la fotografii si-mi aminteam ce clipe frumoase am trait impreuna! Te rog sa ramai mereu la fel de autentica, Clemisoara mea draga...imbratisari!
la 07.06.2020, 22:10
Multumesc, Laura ! Chiar daca tiglele mele nu-s aliniate, imi respect principiile si ma straduiesc sa fiu un om corect atat fata de mine cat si cei din jur.
la 07.06.2020, 22:12
Multumesc, sensibila si delicata mea Ruxy ! Ori este distractie ori nu este, nu ne impiedicam in amanunte amanuntite....
la 12.06.2020, 19:48
Minunat! Cred că s-a spus cam tot în comentarii așa că nu-mi rămâne decât să te felicit și eu pentru noul interviu și pentru tot ce faci ( și nu-s puține lucrurile pe care le faci! )! Ține-o tot așa!
la 14.06.2020, 22:05
Multumesc, Ina !
la 21.06.2020, 19:10
Vad ca sunt vinovata de multe chestii pe aici.
Bine macar ca unele sunt cu plus valoare,asa cum a fost "poposirea" ta pe planeta Bucataras.
Te imbratisez Leoaico si sper sa ne vedem cu bine
la 24.06.2020, 10:36
Dia uite asa am scapat eu sa mai dau vina doar pe mine, iar vinovatii din astea sa tot fie, zic eu, poate ma insel, desi nu prea ma insel...
la 24.06.2020, 10:55
69
la 27.06.2020, 20:57
'' Nu exista sa nu-mi iasa, iar daca nu-mi iese, asa trebuia sa iasa'', imi place la nebunie vorba asta, trebuia sa zic asa la pavlovele mele esuate . Ma bucur ca nu sunt singura "moftangioaica", ca eu am o lista lunga cu ce nu mananc, nu cu ce mananc...Esti super harnica as spune eu, mereu vesela, optimista, ai un cuvant bun de zis unei persoane care este putin abatuta sau are o problema, sari in ajutorul oamenilor fara sa stai prea mult pe ganduri si directa stim deja, dar sa stii ca si asta este un lucru bun, chiar daca pe moment poate un om se simte usor incomod. Dar este mai bine asa, decat sa vorbesti vrute si nevrute pe la spate. Sa fii sanatoasa (si ai tai), sa iti faci mosia asa cum ti-o doresti, cum visezi si sa te bucuri de frumos si natura, asa cum simt ca faci deja. Stai, am uitat sa spun ca ai evoluat atat de mult in ce priveste retetele, cand ni le-ai adus, am ramas cu gura cascata si imi ziceam: nu ma asteptam de la asa reteta ampla de la Cleme! Te felicit pentru tot si ai toata aprecierea si admiratia mea, desi sunt sigura ca stii asta!
la 29.06.2020, 22:33
Multumesc Rocsi pentru frumoasele cuvinte, stiu ca vin din suflet !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking