Interviurile noi Bucataras: Cristina (Panacris)

Postat de Bucataras in Bucatarasii
8 Mai 2020 | 1988 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 08.05.2020, 16:42
Multumim, Cristina, pentru ca ai acceptat invitatia noastra!
la 08.05.2020, 16:56
Criiiis.... ma bucur ca te-am cunoscut. Ești un model de energie pentru mine, de multe ori ma întreb cum reușești sa gătești atât într-un timp scurt. Daaaa, slugoaiele.... )) Si multilateral talentata! Tare mult îmi place de voi și îmi era drag de voi când va vedeam la chefurile bucataras. Sanatate va doresc și sa ne revedem cu bine! Și sa aveți nepoți cât mai repede!
la 08.05.2020, 17:52
Un bucătăraș pe care-l admir, pentru că este foarte, foarte harnic (n-am mai văzut asemenea viteză în bucătărie!) frumos, talentat, sincer, onest, curajos și de toată încrederea! Mi-au plăcut răspunsurile tale, Cristina și cu unele mă identific perfect. Să fii mereu astfel, pentru că ești foarte bine alcătuită!
la 08.05.2020, 17:53
Buna chestia asta cu dependenta de Bucataras . Nu cred ca ne vindecam nici daca fac cercul Bucatarasilor anonimi ))
Eu ziceam ca cine seamnaa se aduna . Vei vedea ca unele raspunsuri ale mele la interviu sunt aproape la fel : prima , ciorba , boacane etc )
Este de admirat energia de care dai dovada Esti o dulce si stii ca te iubim
la 08.05.2020, 19:03
Ce as mai putea sa spun, esti ca o sora pentru mine, ca vorba aia unde sunt 4 surori mai incap si alte ''sorori'' adoptate. Esti pe aceiasi lungime de unde cu mine, se pare ca avem pasiuni comune, una peste alta eu zic ca ne intelegem de minune si abia astept se ne reintalnim la un foc de tabara . Toate cele bune si sa ne vedem cu bine
la 08.05.2020, 20:14
Super mama Cristina! Ce m-am bucurat sa citesc randurile scrise de tine! Nu cred ca au fost asa rele prajiturile cu sare, de fapt, cred ca tu ai facut ceva reinterpretat inca de atunci! Cum sa te gandesti la pensie asa tanara? Mai stai putin la munca, ca daca stai de acum acasa, o sa gatesti de nu o sa mai stii de tine si gandeste-te ca o sa vina nurorile, deci familie mai mare
Sa ramai aceeasi femeie vesela, familista si creativa! Sa fii sanatoasa, daca ai dorinte sa ti le indeplinesti si optimismul sa nu plece de la tine niciodata! Te imbratisez tare, tare!
la 08.05.2020, 20:37
Mulțumesc eu, Bucătăraș drăgălaș!
la 08.05.2020, 20:40
Mirela, băiețelul mititel și eu mă bucur că ne-am cunoscut! Eii, noi suntem așa mai voioși la chefuri, mai ales că suntem în familie! Eeee, cu nepoții mai ușurel, că nu vreau să schimb butoanele )) Vă pupăm și îmbrățișăm cu drag!
la 08.05.2020, 20:43
Rodica, mulțumesc tare mult pentru cuvintele frumoase! Sper să mă țină bateriile și în continuare doar mai am o poreclă Duracell! Vă pupăm și îmbrățișăm cu drag!
la 08.05.2020, 20:44
Mihaela draga mea, asta cam așa este, suntem virusați! Mulțumesc pentru aprecieri. Vă pupăm și îmbrățișăm cu drag!
la 08.05.2020, 20:48
Cleme, mă bucur că m-ai adoptat Chiar îmi lipsește o soră mai mare! M-ai molipsit și cu grădinăritul mai nou! Musai să ne întîlnim să facem schimb de semințe și răsaduri! ) Mulțumesc! Vă pupăm și îmbrățișăm cu drag!
la 08.05.2020, 20:53
Rocsi drag mulțumesc pentru aprecieri și cuvintele minunate. Eeeee, la pensie ca să plec în croazieră, nu altceva. Și da, dacă mă gândesc bine, din tinerețe, nu respectam rețetele! Te pup și îmbrățișez cu drag, să ne vedem sănătoși!
la 08.05.2020, 21:46
În primul rând eu vreau să te felicit pentru toată activitatea ta pe site, pentru numărul de rețete și pentru felul de a fi!
ÎÎn al doilea rând, te felicit pentru omul care ești, pentru familia ta frumoasă și pentru cât de frumos ți-ai educat zmeișorii!
Te invidiez că încă îi mai ademenești să meargă cu voi la plimbare
Cum am spus și la interviul meu, noi două avem câteva lucruri în comun, dar eu nu cred că voi avea vreodată energia ta, o calitate pe care o apreciez tare mult la tine.
Mă bucur că te-am cunoscut, că ți-am cunoscut și familia și abia aștept următoarea întâlnire!
la 08.05.2020, 22:28
Merișor, mulțumesc tare mult! În educația băieților, am făcut echipă de șoc cu TataZmeu Încă folosesc psihologia inversă (sper să nu citească și Zmeișorii, comentariile! ) vizavi de activtățile comune! Sper să mă țină bateriile și după următoarea etapă, jumătatea ai de secol ce se aproprie! Mă bucur că ne-am cunoscut, poate ne vom cunoaștem și cu gemenii în viitorul apropiat! Vă pupăm și îmbrățișăm cu drag! Să ne revedem cu bine!
la 08.05.2020, 23:41
Draga mea, draga de trei ori dragă! N-am sa uit niciodată întâlnirea cu tine! Parcă te cunosteam de o viață si așa a ramas, ce-i drept ne cunoaștem de o viata, acum😄. Sa rămâie așa cum te știu :cu zambetul pe buze și mereu la întrecere cu tine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking