Interviurile noi Bucataras: Mihaela (Mihaelar63)

Postat de Bucataras in Bucatarasii
22 Mai 2020 | 1867 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (45)

la 23.05.2020, 18:20
Felicităriiiii! Așa am citit, de parcă ți-ași fi auzit vocea dulce și accentul special. Mă, de fapt, ne bucurăm că ne-am cunoscut cu Andrei în prima fază, apoi cu Denes . Nu pot să uit, când ne-am întâlnit și cu băieții la restaurant, într-o seară, pe drumul de întoarcere de la cursa auto din Tg. Mureș și au comandat sarmale cu mămăligă și au primit, doar o mare cupolă de mămăligă cu smântână! ), și căutau sarmalele sub cupolă ) Iar tu veselă ai spus că în Ardeal nu se mănncă sarmale cu mămăligă, de aia nu a adus sarmale Răspusurile tale sunt pline de sinceritate, simplitate și veselie, care sunt de fapt și valorile acestui grup minunat. Sper să ne revedem cu bine cât de curând. Multă sănătate și salutări familiei! Pupici și îmbrățișări zmeiești!
la 24.05.2020, 14:40
Cristinaaa, eu de ce nu stiu ca ati fost la curse auto in Tg-Mures? :S Pfoaiiii, ce am ratat! ))
la 24.05.2020, 17:15
Multumesc , Vladimir Si eu ma bucur ca te cunosc . Esti un om foarte drag noua pe baza asta dau o cafea Mai pun eu ceva pe langa ea !!!!!
la 24.05.2020, 17:17
Catalina , multumesc !!! Ma bucur ca te cunosc si ne aduci retete diverse din diferite ccolturi ale lumii . Te imbratisez si eu .
la 24.05.2020, 17:20
Daniela , Multumesc pentru apreciere Precum am spus , retetele ar fi si mai multe daca s-ar edita singure Dupa cum ai obsrvat incerc sa fiu transparenta si constanta . Sa stie lumea cu cine are de a face )
la 24.05.2020, 17:25
Draga Cristina , de-ai sti cat ma stradui sa vorbesc corect gramatical si fonetic in prezenata celor din alte zone . Nu prea imi reuseste . Fiind oameni dragi si obisnuita cu ei ,o dau iar pe ardeleneste
Ce parere ai ca Denes tine minte o gramada de amanunte de la prima intalnire cu voi [ Tine minte el si ce ciorapi aveam la a treia intalnire , sau ma rog , orice il intrebi ]. Zice ca Tata -Zmeu a comandat gulas de fasole cu ceapa rosie + palinca. Ceapa rosie nu a primit . Eu tin minte ca orele petrecute impreuna au fost prea scurte . Nu-i bai !!! Timpul nu a intrat in sac si noi putem sa ne mai intalnim
la 24.05.2020, 17:27
Mirela , era interesant sa ne intalnim si cutine . Poate daca te cunostea Tata -zmeu mai devreme nu-ti castigai celebra denumire ))
la 24.05.2020, 20:08
He, he, Mihaela draga mea! De câte ori mă gândesc la tine, sincer, îmi înseninezi fața. Tu ești una dintre persoanele pozitive pe care oricine le dorește în preajmă. Ești veselă mereu, sau cel puțin eu așa te percep și sper ca așa să rămâi pentru totdeauna.
Îmi amintesc prima întâlnire, cea de la Sibiu unde ne-ai spus atât de multe bancuri de mereu mă întrebam cum de le ții minte pe toate
Te felicit pentru activitatea ta intensă pe site, pentru numărul mare de rețete, pentru inspirația de care dai dovadă și, mai ales, pentru cât de pricepută ești! Abia aștept să ne revedem și să-l revăd și pe Deneș, că și el ne-aintrat la inimă și acolo va rămâne.

la 24.05.2020, 22:02
Multumesc draga Merisor !!! Imi rasuna in minte vocea ta dulce , buna de pus la rana . Sincer eu nu mai tin minte sca stiam atatea bancuri
Bineinteles ca faza cu telefonul de la Satic nu am s-o uit . Ma mai si miram ce cauti singura pe dealuri )
Pai cum sa nu asteptam sa ne vedem ? Daca am fost cuminti , mai primim si o felie de Carpati
la 25.05.2020, 09:02
Draga Mihaela, m-am bucurat mult sa citesc despre tine, felicitări pentru frumosul interviu! Esti un om deschis si frumos imi place cum gatesti, apreciez curiozitatea culinara si te felicit pt nr si frumoasele retete! De asemenea, mi-a placut ca la unele intrebari am gandit la fel desi nu aveai de unde sa stii ce am raspuns eu si nici eu nu aveam cum sa stiu ce ai raapuns tu (am completat interviul mai demult). Mi-ar placea sa va cunosc pe toti intr-o zi! Iti doresc toate cele bune! Te pup!
la 27.05.2020, 12:45
Mihaela de multe ori cand postezi cate o reteta imi zic : ce bine ar fi sa fie mai aproape de mine, as da o fuga pana la ea.
Felicitari pentru activitatea pe site , felicitari pentru tot ce faci . Imi place ca esti mereu vesela si pozitiva .
Te imbratisam si poate ne vedem curand
la 27.05.2020, 23:15
Anca , dar esti aproape !!!! Multumesc pentru apreciere . Cred ca si daca ar fi doua picaturi de apa in pahar eu l-as vedea plin ) Mi-ar face mare placere sa ne revedem
la 27.05.2020, 23:16
Multumesc Ancutsa !!!! Se pare ca ne leaga multe lucruri sau mod de a gandi comun . Am observat si eu raspuns similar la intrebari . Parca am fi intelese
la 12.06.2020, 20:03
Sinceră, calmă, veselă . Mi-a plăcut interviul și îmi plac propunerile pentru reformarea Bucătărașului
Multe amintiri frumoase am și eu cu voi și-mi sunteți tare dragi
De câte ori îmi aduc aminte de râsul lui Andrei în liftul de la salină și de replica ta ( Andrei, mamă, nu mai râde că sperii copiii !” )))) , râd în hohote și acum ))
Vă îmbrățișez cu drag, pe toți!
la 27.06.2020, 20:36
Am citit interviul tau si parca am citit o poveste, atat de mult mi-a placut! Esti o fata veselea, mereu cu zambetul pe buze, iar in bucatarie esti un super chef, asa zic eu. Gatesti atat de diversificat, folosesti fel si fel de ingrediente, iar asta imi place mult la tine. Iti doresc sa ajungi in toate locurile pe care le-ai mentionat, chiar si mai multe, ca sigur ai veni cu ceva nou de peste tot, mai ales in materie culinara. Se vede ca faci totul cu pasiune si multa daruire! Sa ramai la fel, pentru esti grozava, esti unica! Te imbratisez cu mare, mare drag!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking