Interviurile noi Bucataras: Vladimir (MotanLaOale)

Postat de Bucataras in Bucatarasii
5 Iun 2020 | 1974 vizualizari

Se spune despre el ca este cel mai harnic MotanLaOale si... chiar asa este! A tot dat tarcoale siteului bucataras, apoi si-a luat inima in dinti si s-a alaturat frumoasei noastre comunitati culinare si de atunci au trecut 10 ani frumosi si harnici. Bucataras Minunat, cu peste 900 de retete motanesti, carismatic si prietenos, "ardelean in bucatarie si in afara ei", astazi il (re)descoperim pe Vladimir, a.k.a MotanLaOale, cum il stiu si il indragesc toti bucatarasii. Ii multumim din nou pe aceasta cale ca ne-a raspuns cu drag la intrebarile noului interviu marca Bucataras.ro!

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 07.06.2020, 17:53
Imi amintesc cu drag de faptul ca mult timp (pana la primul interviu pe care l-ai dat) nu iti stiam numele, stiam doar de Motanul la oale cel harnic si omniprezent. Tare ma bucur ca ne-am cunoscut si in realitate! Iti doresc sa ajungi in acele tari unde ai vrea sa experimentezi ceva nou in materie de bucatarie. Si sa ne revedem cu bine si sanatosi! P.s.: chestia cu cheful in bucatarie functioneaza si la mine .... parca am fi scorpioni, nu alta! ))
la 07.06.2020, 21:26
Se zvoneste prin batatura, ca este un Motan atat de lenes incat ne da clasa-n vrednicie. Are bucate alese pe indelet gatite si vorbe directe si concise.Se trezeste motaneste, adoarme motaneste, mustaceste tot motaneste, pana si tabieturile-s din aceiasi bransa, aia motaneasca. Deci este cel mai cel Motan vestit, dragalas si foarte atent la tot ce misca-n cele patru zari ale Bucatarasului. Imi esti drag, simpatic , ca sa nu mai zic ca facem parte din acelasi ''haita de feline''.....
la 08.06.2020, 13:32
Felicitari pentru interviu si pentru talentul si pasiunea pe care o ai pentru bucatarie! Un prieten harnic si foarte activ, chiar daca tu te declari "lenes"!!!
la 12.06.2020, 19:36
”Pe vremea aceea se facea o primire aparte in special baietilor.” ) Mamăăăă, ce primiri se făceau! )) Mulți s-au speriat și n-au mai intrat dar tu ai rezistat eroic
Mi-aduc aminte ce rușine mi-era când ți-am vazut prima dată poza , pentru că noi credeam că e cineva tinerel și de multe ori întindeam coarda în comentarii ))
Felicitări pentru tot ce faci și mult succes!
la 27.06.2020, 21:08
Felicitari, Vladimir! Chiar esti un om bun, calm, cu mult bun simt, vesel si meticulos, asa te percep eu! Sa stii ca retetele cu gelatina nu prea ma incanta nici pe mine, mereu am chestia asta: daca nu se incheata si o sa curga tot! Am aflat un lucru nou, ca inghetata este peparatul tau favorit! Sa fii sanatos, sa ai parte doar de zile frumoase si sa te bucuri de nepoti si copii!
la 29.06.2020, 06:56

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking