La cafea si povesti cu Sylvia Boutiere

Postat de Anca_Bucataras in Bucataras in oras
18 Oct 2018
La cafea si povesti cu Sylvia Boutiere

Pe Sylvia o indragesti chiar si fara sa o cunosti. Voi, bucatarasii, ati avut-o aproape si v-ati bucurat de prezenta ei "din cele mai vechi timpuri" ale site-ului si stiti ca a ramas cu sufletul aici, chiar daca prezenta ei a fost mai discreta. Va confirm si eu acest lucru, pentru Sylvia este foarte special Bucataras si comunitatea lui, astfel incat a tinut neaparat sa ne viziteze, in foarte scurtul interval de timp pe care l-a petrecut in Bucuresti. Asa cum a scris ieri Bucataras, o sa va arate Oana ce bun si frumos au gatit impreuna, dupa o reteta a Sylviei.

Eu vin sa va povestesc continuarea intalnirii de ieri, care, prin dorinta Sylviei de isi darui timpul, atentia, cunostintele si inima, s-a concretizat astazi dimineata printr-o intalnire la cafea la Brutaria cu Povesti, un loc fermecator din Bucuresti, nu departe de piata Unirii, perfect pentru a te intalni cu prieteni dragi si a... povesti. Sylvia si-a propus sa isi daruisca timpul nu numai prietenilor, dar si in sprijinul cat mai multor cauze caritabile, iar Brutaria cu Povesti a fost locul perfect in care se puteau intampla ambele, chiar daca anuntul a fost din scurt (data viitoare Sylvia ne va anunta mai devreme care va fi programul ei).

Brutaria cu povesti si hostelul (Bread&Breakfast) de la etajul aceleiasi cladiri de patrimoniu, minunat renovata, sunt proiecte ale Organizatiei Umanitare CONCORDIA - de care stiti ca eu sunt foarte apropiata, iar Sylvia a acceptat instantaneu propunerea mea de ne intalni acolo la o cafea si de a imbina placutul cu utilul: a cunoaste si fata in fata alti cativa bucatarasi si a sprijini totodata aceste proiecte sociale care ajuta copii si tineri defavorizati sa aiba o viata normala.

A fost o dimineata cu multe zambete, prajituri, cafea si ganduri bune, momente speciale pe care ma bucur sa le impartasesc si cu voi aici :). Ii multumim Sylviei pentru generozitatea si frumusetea ei, in toate sensurile, cu care ne inspira mereu!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking