Oare ce lipseste ?

Postat de Constelatialeu in Cu de toate
19 Noi 2019 | 1572 vizualizari

Intrebari cu sau fara raspuns....

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 19.11.2019, 12:02
Nu s a schimbat nimic la oameni sau in societate .Doar a trecut timpul , fiecare s a lămurit cam ce poate primi indiferent ca e vorba despre premii sau despre prietenie , atentie , iluzia sau chiar sprijinul unui colectiv căruia îi pasă de tine etc. Fiecare a avut asteptarile , neîmplinirile si nemulțumirile lui.Si fiecare, ca si pana acum, isi vede de viata lui.Tu ai trait emoția unui fenomen poate unic , poate irepetabil in acelasi mod , aflat atunci la inceput de drum. Acest site a făcut mult pentru a ne uni , a ne cunoaste , fie doar si pentru ca ne a oferit ocazia.Nu poti cere mai mult de la bucatarasi si nici in niciun caz de la organizatori pentru asa e societatea romaneasca si era imposibil ca aici sa fie cu totul si cu totul altfel.
la 19.11.2019, 12:06
Sa nu uitam de bucatarasii care au nevoie doar de a si face cunoscută pagina , mica afacere si nu persoana .Ei nu au nevoie decat de like uri , voturi si nu interacționează decat pentru a si atinge scopul.
la 19.11.2019, 12:13
Nu doar tu Cleme,multi au simtit asta,unii s-au retras in tacere.Pentru fiecare a existat picatura aceea care insemna sa-si vada de drum,oricat ar fi simtit in stomac acel nod,ca si cand pierzi o mare iubire.Pentru mine,in afara de o nedreptate peste care nu am putut sa trec,care chiar daca s-a corectat ulterior a lasat un gust amar,picatura a fost sa nu ma mai regasesc in intilnirea cu bucatarsii,intalniri pe care le-am asteptat cu sufletul la gura in fiecare an,mai ales ca eu am fost oarecum "mama " lor.
Asta m- a determinat sa ma intorc inspre lumea reala,sa traiesc mai mult aici decat in virtual.Doar virtualul,daca nu e completat de o legatura palpabila cu oamenii,nu ma satisface.
Probabil si interesul material ne-a dezbinat de multe ori,poate ca si acesta e justificat uneori.
Cu ceva vreme in urma,incepusem sa scriu un articol despre tot ce a insemnat viata mea de bucataras,punand accentul tocmai pe ce m-a adus aici dar si pe ceea ce s-a pierdut in timp.Incepuse sa se transforme intr-un roman,asa ca am lasat-o balta,nici nu stiu daca ar fi interesat pe cineva.
In rest,toate bune sa fie pentru fiecare.
la 19.11.2019, 12:18
Ai incercat sa ceri o informație cat de mica de la unii bucatarasi ca sa ai surpriza ca nici macar nu te refuză darămite să îți mai si raspunda ce cred ei de exemplu despre revolta vestelor galbene care probabil le bubuie in urechi in fiecare zi , dar pur si simplu sunt artiștii care cică te saluta in fiecare zi si se gandesc la tine .Nimic deosebit , doar oameni care își văd doar de ale lor.
la 19.11.2019, 12:21
Dia , pe multi nu i ar fi interesat decat daca devenea politica site -ului si atenția lor putea fi recompensată. Asa suntem educați, asta oferim.
la 19.11.2019, 12:31
Costele,nu cred ca doar castigul material ii intereseaza pe cei mai multi.Dovada faptul ca eram uniti si prezenti atunci cand recompensele erau simbolice,ne bucuram si de o lingura.Ne-am simtit fantastic la intalnirile bucatarasilor fara nici un fel de pretentii,bucurandu-ne unii de prezenta altora.
la 19.11.2019, 13:13
Ce rau im pare ca voi, care sunteti cu vechime aici va simtit asa ...
la 19.11.2019, 13:16
Mie imi sunteti atat de dragi , desi nu va cunosc personal, ci doar din mediul virtual. Imi plac atat de mult intalinirile voastre, miar fi placut maxim sa particip si eu candva, doar ca nu ma pot dezlipi de gasca mea de pitici (3buc). Imi place sa impartasesc cu voi retetele pe care le fac, nu mereu sun tpozele deosebite, dar pe pun cu suflet aici pe site.imi place sa incep dimineata lanaga o cana de cafea si un gand bun de aici ...
la 19.11.2019, 14:35
Nici nu ma asteptam sa am comentarii la aceasta postare, multi se feresc sa spuna ce au de spus....se pare ca eu raman cu intrebari fara raspuns, voi continua sa caut ce anume fac gresit, posibil ca eu sa fiu problema....
la 19.11.2019, 14:56
Nu cred ca esti tu problema.
la 19.11.2019, 15:23
Eu una nu prea stiu ce sa iti raspund, clar nu cred ca esti tu problema. Cred ca stresul vietii si-a pus si isi pune amprenta asupra fiecaruia dintre noi; clar toti avem probleme, mai mici sau mai mari si fiecare reactioneaza diferit la ceea ce ii ofera viata. Si mie mi se pare ca nu mai este totul ca atunci cand am intrat eu pe site, mult mai tarziu decat tine, cred ca deja incepuse sa se strice un pic atmosfera. Inca imi place sa intru aici in fiecare dimineata sa salut, sa postez retete cand reusesc..., sa citesc ce postati voi. Si inca astept cu bucurie intalnirile cu voi. Si chiar ma intrebam de vreo saptamana cum de nu s-a anuntat inca Revelionul Bucatarasilor... Nu am scris nimic deorece este foarte probabil, din pacate, sa nu putem participa, in cazul in care se va tine. Ca sa vorbesc si despre partea materiala, clar ne place tuturor sa castigam, dar cel putin pe mine, nu asta ma defineste. Ma bucur, cum a spus si Dia si de o lingura. Am participat la concursuri, chiar daca stiam clar ca nu am cum sa castig Dar am participat de dragul concursului. Hai ca am scris de ma dor degetele. Te imbratisez si iti doresc sa ramai acelasi om vesel, optimist si carcotas ( si "sefa bucatarasilor" cum spune fi-miu ) . P.S. Nu ma pot abtine, imi plac emoticoanele.
la 19.11.2019, 15:46
Ce simti tu, posibil sa simta si altii . Normal ca nu va mai fi ca si acum 10 ani .Noi ne intalnim in continuare cu bune si cu rele . Mereu am spus ca cine nu este de aceasta comunitate se auto-exclude . Alegem sa stam putinel in umbra cand toate nu sunt roz . Intodeauna va exista o anume segregatie . Dragul de ce stiam , ne cheama inapoi . Ce lipseste ? Nu pot sa-ti spun eu . Acel liant , acea caldura ... Iubesc aceasta diversitate a comunitatii , oameni diferiti cu preocupari diferite dar oameni frumosi
la 19.11.2019, 16:15
Din greseala am scris mesajul de mai sus din contul lui Costi.
la 19.11.2019, 16:18
Diana, m-am prins ca i-ai umblat la cont, nebunatica mica...
la 19.11.2019, 16:19
Cleme, nu ești de vină, nici tu, nici eu, nici unul dintre Bucătărași! De vină e timpul, parcă se scurtează din ce în ce. Recunosc că încă sunt dependentă de frumoasa și marea familie a Bucătărașilor, cu bune și cu rele. Da, recunosc, că am suferit la începuturi, când am fost, foarte aproape de vreun premiu, dar mi-am dat seama că astea sunt copilării, deși uneori am investit o grămadă de timp și chiar eforturi financiare. ) Asta nu m-a doborât, merg înainte și chiar încerc să vă mai aduc din Jurnalul Casei Zmeilor , dar m-am maturizat se pare, și ce era înainte, așa, un arc electric, ca să aștern pe site lucruri minore din viața noastră, acum stau un pic și analizez. Daaa, asta cred că se întâmplă, s-a pierdut acel impuls! Plus că oameni dragi s-au retras și ne citesc așa din umbră! Și ce mai lipsește???? Lipsește joaca și veselia! Pfff! Ce de am scris! S-au legat prietenii multe, care sigur nu se vor destrama așa ușor Așa deci, când facem următoarea întâlneală???? Chiar și restrânsă

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking