Ornam bradul de Craciun - editia 2019

Postat de Bucataras in Cu de toate
6 Dec 2019
Ornam bradul de Craciun - editia 2019

Dragii mei bucatarasi veseli si frumosi,

 

Sper ca Mos Nicolae a sosit deja la fiecare dintre voi, iar ca in fiecare an, iata ca a sosit momentul mult asteptat de catre noi toti, si anume sa ornam bradul Bucataras, un obicei vechi si frumos pe aici, prin familia noastra.

Bradutul de anul acesta este mai frumos si mai bogat ca niciodata, semn ca voi, bucatarasii, ati fost frumosi si harnici :)

 

Asa cum v-ati obisnuit in joaca noastra preferata de Craciun, pana pe 24 decembrie, va invit cu drag sa intrati in aplicatia Craciun 2019 (accesabila dupa logarea in contul Bucataras), sa mergeti la colindat prin paginile site-ului in cautarea decoratiunilor care vor impodobi bradutul, sa raspundeti la intrebarile buclucase despre site-ul Bucataras, din continutul lui sau despre membrii comunitatii, cea mai vesela si mai frumoasa comunitate online de prin partile acestea, precum bine se stie :)

Sunt 14 astfel de decoratiuni care va asteapta sa le descoperiti. Daca pana la sfarsitul zilei de 24 decembrie reusiti sa raspundeti corect la 14 dintre intrebarile pregatite pentru voi, pe 25 decembrie veti gasi sub bradut un cadouaaas...

 

Ce sa fie, ce sa fie? Ei, ce-o lasa Mosul acolo, stiu si eu, galbeni, pachetele, treaba lui, nu stim, nu ne bagam in treburi din astea mos craciunesti.

 

Important e sa ne distram, sa ne bucuram de atmosfera de sarbatoare care se apropie de noi si sa ne inseninam gandurile.

 

Spor la ornat bradutul, dragi bucatarasi - copilasi!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking