Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Postat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de vinete pane cu sos de rosii: Rumeniți ușor mugurii de pin într-o tigaie. Curățați de coajă si tăiați vinetele în fâșii...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga: Tăiați mămăliga rece în cuburi potrivite. Curățați și spălați bine prazul. Tăiați-l în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus: Curățați și tăiați ciupercile pleurotus în felii sau bucăți, în funcție de preferințe. Într-o...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarella Pentru început, pregătim cartofii, îi tăiem în cuburi potrivite și îi condimentăm cu sare,...
Citeste continuareaReteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Postat de merisor67
Pentru foi, frecam untul cu zaharul pana se spumeaza, apoi adaugam galbenusurile frecate cu putina sare, omogenizam si adaugam laptele. Desfacem bicarbonatul in otet si il adaugam peste celelalte ingrediente, adaugam si esenta, apoi incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Framantam un aluat usor ferm, atat cat sa nu se lipeasca de maini, pe care il acoperim cu o folie si il...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele: am taiat cubulete ceafa de porc , am spalat-o si am lasat-o intr-o sita se se scrga apa, ceapa am curatat-o, am spalat-o si am taiat-o marunt,...
Citeste continuareaPostat de ReteteAlina
Eu am folosit o tava cu diametrul de 26 cm. Biscuitii se tritureaza foarte bine, apoi se amesteca cu untul la temperatura camerei. Se amesteca pana cand se omigenizeaza tot untul. (Untul se poate...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Iata cum se prepara Gogosi pufoase, reteta mamei: Intr-un castronel, se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar si putina apa calduta. Se lasa pana se face maia. Separat, in vasul unui...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Preparare Reteta delicioasa de cheesecake fin cu sos de capsuni 1.Pregătirea crustei: Zdrobește biscuiții într-o pungă de plastic folosind un sucitor...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Iata cum se prepara Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos Blatul: Separati ouale. Amestecati galbenusurile cu uleiul, sana, parmezan. Puneti sare, piper,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Descoperă secretele pentru a păstra buchetele de flori proaspete și frumoase pentru mai mult timp! Acest ghid detaliat oferă sfaturi practice și ușor de urmat pentru îngrijirea...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cand vine vorba despre gatitul in bucatarie, deseori apare intrebarea ce sa mai facem de mancare sau cum putem pregati mai repede sau mai usor anumite...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Această prăjitură cu miez de nucă și măr este o delicatesă aromată ce îmbină dulceața suculentă a merelor proaspete cu textura crocantă a miezului de nucă și aroma caldă a...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|