Intreab-o pe Oana tot ce vrei sa stii despre gatit!
Oana este prietena draga a tuturor bucatarasilor harnici, care vor in fiecare zi sa stie mai multe, sa devina mai buni.
Este prezenta in mijlocul celei mai vesele comunitati culinare de la inceputurile Bucataras, asa incat rolul de gazda buna, cu un sfat potrivit pentru fiecare, i se potriveste cum nu se mai poate mai bine.
Oana te asteapta in fiecare zi zambitoare, pentru a dezlega impreuna micile mistere inca nedescoperite ale gatitului, aceasta joaca frumoasa de care sunteti pasionati.
Cere-i sfatul!
SanduMihaela 2017-09-05 13:31:21
INTREBARE *
Fructele de soc de spală ca orice fructe, apoi îi aduci cei 150 ml de apa în care stau fructele? Aici mă refer la modul de preparare al dulceții de soc.
Mulțumesc!
RASPUNSUL SPECIALISTULUI
Buna! Depinde de reteta...daca faci dulceata cu sirop de zahar sau doar cu zahar. Eu nu pun apa in dulceturi. Fructele au destula zeama si acesta iese in contact cu zaharul, nu are rost sa pui si apa. Prin urmare, eu spal foarte bine fructele, bobitele de soc trebie s afie coapte si moi, sa nu fie crude. Apoi le amestec cu zaharul si zeama de la 1-2 lamai, in functie de cantitate. Le las cateva ore sa-si lase zeama si apoi le pun la fiert pana este gata dulceata.
intreaba si tu