Coltul specialistului

Oana

Intreab-o pe Oana tot ce vrei sa stii despre gatit!

Oana este prietena draga a tuturor bucatarasilor harnici, care vor in fiecare zi sa stie mai multe, sa devina mai buni.

Este prezenta in mijlocul celei mai vesele comunitati culinare de la inceputurile Bucataras, asa incat rolul de gazda buna, cu un sfat potrivit pentru fiecare, i se potriveste cum nu se mai poate mai bine.

Oana te asteapta in fiecare zi zambitoare, pentru a dezlega impreuna micile mistere inca nedescoperite ale gatitului, aceasta joaca frumoasa de care sunteti pasionati.

Cere-i sfatul!

SanduMihaela  2017-09-05 13:31:21

 INTREBARE *

Fructele de soc de spală ca orice fructe, apoi îi aduci cei 150 ml de apa în care stau fructele? Aici mă refer la modul de preparare al dulceții de soc. Mulțumesc!

 RASPUNSUL SPECIALISTULUI

 Buna! Depinde de reteta...daca faci dulceata cu sirop de zahar sau doar cu zahar. Eu nu pun apa in dulceturi. Fructele au destula zeama si acesta iese in contact cu zaharul, nu are rost sa pui si apa. Prin urmare, eu spal foarte bine fructele, bobitele de soc trebie s afie coapte si moi, sa nu fie crude. Apoi le amestec cu zaharul si zeama de la 1-2 lamai, in functie de cantitate. Le las cateva ore sa-si lase zeama si apoi le pun la fiert pana este gata dulceata.

intreaba si tu
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking