Postat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată mărunt până devine...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de mini pizza pe paine Tăiați bagheta pe jumătate în două, pe lungime, și așezați-le într-o tavă de copt, tapetată cu hârtie de copt....
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iată cum se prepară rețeta de humus cu leurdă: Pentru ca humusul să iasă fin și cremos, ideal ar fi să îl curățați de coaja rămasă după fiert. Dacă nu doriți,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii. Călește usturoiul, dar adaugă-l în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie: Toate legumele se toacă în cubulețe. Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea...
Citeste continuareaPostat de merisor67
Fasolea, bine spălată, se pune la hidratat în multă apă rece, de seara până dimineața, ținută la frigider. A doua zi, se scurge apa, se clătește fasolea cu apă rece și se pune la fiert în apă cât să fie acoperită. Se adaugă și un praf de bicarbonat de sodiu, care ajută boabele de fasole să fiarbă mai rapid. Lăsăm fasolea să fiarbă pentru...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de Conopida cu iaurt grecesc: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un bol mare sau direct tavă, amestecați buchețelele de...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Intr-o oala incapatoare,incalzim uleiul la foc mediu.Adaugam ceapa si sotam 3-5 min,pana se inmoaie. Adaugam usturoiul si mai sotam 1-2 min. Adaugam cubuletele de...
Citeste continuareaPostat de Caty
Pregatim foile: Intr-un vas, amestecam apa cu zaharul pana se topeste, apoi adaugam uleiul si faina cu amoniacul. Facem un aluat pe care il impartim in trei bucati. Fiecare bucata de aluat o...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii. Călește usturoiul, dar adaugă-l în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Ceapa roșie și ceapa albă (sau normală, cum o numiți) sunt ambele bogate în substanțe nutritive și au beneficii pentru sănătate. Cu toate acestea, există unele diferențe în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
În inima tradițiilor culinare românești, se află un preparat atemporal, care reușește să aducă împreună familii și prieteni la mesele de sărbătoare, mai ales în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Dragii mei, cu multa bucurie si entuziasm, va invit sa o cunoastem mai bine pe Caty, bucatarasul nostru harnic. Desi s-a alaturat de multi ani comunitatii Bucataras.ro, Caty si-a facut...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|