Desert American chocolate chip cookies

Postat de Criss in Prajituri
8 Dec 2019 | 2837 vizualizari
Desert American chocolate chip cookies

  Am facut ieri acesti biscuiti deliciosi, dupa reteta celebrei Anna Olson si au disparut rapid . Reteta e foarte simpla si rapida, contine putine ingrediente, iar rezultatul e unul deliciosi. Biscuiti crocanti la exterior si moi in interior. Ar fi mers mai multa ciocolata, desi am pus toata cutia de 100 g. Alex imi spunea ca arfi trebuit sa apara niste crapaturi pe suprafata biscuitilor. Poate cand voi reusi sa-mi echipez bucataria cu un cuptor nou, voi obtine efectul dorit. Deocamdata cuptorul e pe lista si cred ca va mai sta o perioada pe lista de asteptare...zahar

Ingrediente

  • 200 g faina 
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 
  • putina sare 
  • 125 g unt moale 
  • 50 g zahar brun 
  • 60 g zahar alb 
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 ou 
  • 100 g picaturi de ciocolata

Mod de preparare

Untul moale se amesteca cu zaharul pana devine cremos. Se adauga apoi oul, extractul de vanilie si se omogenizeaza, dupa care se adauga ingredientele uscate (faina amestecata cu sarea si bicarbonatul de sodiu). Se amesteca totul cu o spatula iar la final se adauga picaturile de ciocolata neagra. Cu o lingurita se ia din compozitie si cu ajutorul mainilor se formeaza bilute, care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune tava n frigider pentru 30 minute. Anna spunea ca putem apoi congela cateva bilute si le coacem oricand avem pofta de biscuiti proaspeti.  Dupa cele 30 minute, se introduce tava in cuptoru preincalzit si se coc biscuitii pana devin usor rumeni. Ei trebuie sa fie moi la atingere, pentru ca dupa racire se mai intaresc. Sunt deliciosi, fragezi, crocanti la exterior si moi in interior si dulci exact cat trebuie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert American chocolate chip cookies" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tarta cu mere

Postat de Irina

Tarta cu mere

Eu am folosit robotul de bucatarie pentru aluat si l-am preparat imediat.  Aluatul de tarta : Puneti faina, zaharul si sarea in robot si amestecati de cateva ori.  Taiati untul...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu branza si mere

Postat de oanapl

Desert prajitura cu branza si mere

Se amestecă brânza de vaci cu gălbenușurile, smântana, zahărul măcinat, zahărul vanilat și esența de lămâie. Se adaugă grișul și se omogenizează. Abușurile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2019, 18:36
Sunt niste biscuiti grozavi!
la 08.12.2019, 18:44
Excelenți!
la 08.12.2019, 18:51
Grozav de buni!
la 08.12.2019, 19:08
Aseara cautam reteta pe google, dupa postarea ta pe FB
la 08.12.2019, 19:16
Ne plac mult! Unde ai gasit picaturi de cioco?

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking