Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
12 Ian 2018 | 59628 vizualizari

Rulada de spanac cu umplutura de branza este un aperitiv minunat sau chiar un pranz satios daca ii pui alaturi o salata.  Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus, iar mai multe retete video gasesti pe canalul de youtube Bucataras Tv

Ingrediente

Aluat:

  • 400 gr spanac congelat
  • 3 oua
  • 250 gr faina
  • 150 gr smantana
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare si piper dupa gust

Umplutura:

  • 100 gr unt moale
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr smantana
  • 1 ceapa rosie
  • ½ ardei kapia
  • sare si piper

Mod de preparare

Mixeaza spanacul maruntit cu galbenusurile. Adauga smantana.

Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si praful de copt si adauga-le in compozitie.

Condimenteaza dupa gust cu sare si piper

Mixeaza albusurile cu un praf de sare si adauga-le apoi in compozitie, amestecand usor cu o spatula.

Pune hartie de copt in tava de aragaz, toarna compozitia si coace aluatul la 180 de grade C, cam 15 minute, pana se rumeneste usor.

Scoate aluatul cu tot cu hartie de copt pe un prosop umed si ruleaza usor. Lasa-l asa pana pregatesti umplutura.

Mixeaza crema de branza cu untul moale, smantana si sare si piper dupa gust.

Adauga ceapa rosie si ardeiul kapia taiate cubulete.

Amesteca cu o spatula si intinde crema peste foaia de aluat.

 Ruleaza usor si pune rulada in folie de plastic, apoi in folie de aluminiu si las-o la frigider 2-3 ore sa se intareasca, apoi feliaz-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Retete similare

Aperitiv rulada cu crema de branza

Postat de panacris

Aperitiv rulada cu crema de branza

Cele trei aluaturi se prepară separat, dar în același timp. În trei vase diferite se pun câte două gălbenușuri, albușurile se vor pune în vasul mixerului. Cele...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza si ardei kapia

Postat de panacris

Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza si ardei kapia

Într-o tigaie se pune uleiul de struguri la încins împreună cu usturoiul mărunțit, cca. 3 minute la foc iute, apoi se adaugă piureul de spanac congelat, se completează cu o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2018, 17:50
Arată foarte bine și cred că e pe placul meu...!
la 12.01.2018, 17:52
super buna!!!
la 12.01.2018, 19:03
Ce bună și ce frumoasă este!
la 12.01.2018, 20:27
Este foarte faina! O mai pregatesc si eu cand am musafiri!
la 12.01.2018, 20:48
Bestiala! eu sunt fan si spanac si branza!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking