Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
12 Ian 2018 | 60273 vizualizari

Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza este un aperitiv minunat sau chiar un pranz satios daca ii pui alaturi o salata.  Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus, iar mai multe retete video gasesti pe canalul de youtube Bucataras Tv. Daca incerci si tu Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza, mi-ar placea sa-mi lasi parerea in comentarii

Ingrediente

Ingrediente reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza

Aluat:

  • 400 gr spanac congelat
  • 3 oua
  • 250 gr faina
  • 150 gr smantana
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare si piper dupa gust

Umplutura:

  • 100 gr unt moale
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr smantana
  • 1 ceapa rosie
  • ½ ardei kapia
  • sare si piper

Mod de preparare

Preparare Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza

Mixeaza spanacul maruntit cu galbenusurile. Adauga smantana.

Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si praful de copt si adauga-le in compozitie.

Condimenteaza dupa gust cu sare si piper

Mixeaza albusurile cu un praf de sare si adauga-le apoi in compozitie, amestecand usor cu o spatula.

Pune hartie de copt in tava de aragaz, toarna compozitia si coace aluatul la 180 de grade C, cam 15 minute, pana se rumeneste usor.

Scoate aluatul cu tot cu hartie de copt pe un prosop umed si ruleaza usor. Lasa-l asa pana pregatesti umplutura.

Mixeaza crema de branza cu untul moale, smantana si sare si piper dupa gust.

Adauga ceapa rosie si ardeiul kapia taiate cubulete.

Amesteca cu o spatula si intinde crema peste foaia de aluat.

 Ruleaza usor si pune rulada in folie de plastic, apoi in folie de aluminiu si las-o la frigider 2-3 ore sa se intareasca, apoi feliaz-o.

Alte rulade aperitiv delicioase gasesti aici - Rulada aperitiv tricolora si aici Aperitiv rulada de cascaval

Iar daca te-ar tenta altceva, nu o reteta de rulada aperitiv, poti incerca Budinca aperitiv cu sunca si ardei

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pogacele cu leurda

Postat de sufletista

Pogacele cu leurda

Intr-un bol adaugam faina,sarea,drojdia,amestecam facem o gaura in mijloc adaugam oul batut,smantana,margarina si incepem sa framantam un alaut omogen si nelipicios.(daca este nevoie adaugam apa...

Citeste continuarea

Aperitiv budinca rest, restul e istorie

Postat de Constelatialeu

Aperitiv budinca rest, restul e istorie

Punem la fiert cartofii in coaja, punem sare in apa care fierb cartofii. Cat timp fierb taiem ceapa si mararul, intr-un castron amestecam urda cu branza de capra si cea de vaca. Peste amestecul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2018, 17:50
Arată foarte bine și cred că e pe placul meu...!
la 12.01.2018, 17:52
super buna!!!
la 12.01.2018, 19:03
Ce bună și ce frumoasă este!
la 12.01.2018, 20:27
Este foarte faina! O mai pregatesc si eu cand am musafiri!
la 12.01.2018, 20:48
Bestiala! eu sunt fan si spanac si branza!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking