Bors de fasole, cu urzici

Postat de RODIMUR in Ciorbe
21 Mar 2019 | 5208 vizualizari

În Postul Mare, când urzicile, abia apărute sunt fragede și bune, este bine să facem măcar o dată și un borș de fasole cu urzici, ca să profităm din plin de beneficiile acestei legume aparent banale. Așa proceda mama mea, când eram copii, așa m-am gândit să fac și eu acum. Evident, la un asemenea preparat tradițional, cu borș de casă, urzici fragede și mult leuștean, mămăliguța caldă și ceapa sunt de mare rigoare... Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 5 litri de borș.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 21.03.2019, 10:20
la 21.03.2019, 15:21
la 21.03.2019, 15:49
Mulțumesc, Diana!
la 21.03.2019, 19:54
la 21.03.2019, 20:28
BUN bun ❤️❤️❤️
la 21.03.2019, 20:43
Rocsi,
la 21.03.2019, 20:43
Mulțumesc frumos, Găbytza!
la 22.03.2019, 09:50
la 22.03.2019, 10:03
Mulțumesc, Cristina!
la 24.03.2019, 07:23
Bun!
la 24.03.2019, 07:47
Mulțumesc frumos, Cristinuța!
la 25.03.2019, 10:34
Bun!
la 25.03.2019, 11:07
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 26.03.2019, 07:45
Buun !!!!
la 26.03.2019, 09:33
Mulțumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking