Budinca de cartofi cu branza si smantana
Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri 30 Iun 2013 | 84149 vizualizari
Este foarte buna servita si simpla, alaturi de rosii proaspete si ca garnitura la friptura.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (55)
la 02.07.2013, 20:27
ce delicios arata am trecut-o la favorite,trebuie sa o incerc ♥
la 06.07.2013, 13:14
minunata reteta
la 17.12.2013, 11:56
Buna dimineta 'Merisor'....
Voi face azi aceasta reteta a ta...Sper sa-mi iasa la fel de frumos ca an fotografia ta...Am sa fac si o fotografie ca sa vezi...
la 17.12.2013, 13:04
Cassandra, nu vad de ce nu ti-ar iesi!
Sa ai spor si multumesc pentru apreciere! >,
la 07.05.2014, 12:48
foarte gustoasa
la 22.01.2015, 15:41
MINUNATA
la 24.10.2017, 19:53
Unde plm fierbi tu cartofii doar 20 de min ratatule ca ies cruzi?.
la 24.10.2017, 21:29
VictorAvram, ai citit rețeta? Cartofii mai stau și la cuptor 20 de minute. Nu trebuie să îi fierbi până se zobesc. Mulțumesc pentru compliment!
COMENTEAZA