RETETE VIDEO

Reteta desert rapid cu miere si nuci

Postat de Bucataras

Reteta desert rapid cu miere si nuci

Iata cum se prepara Reteta desert rapid cu miere si nuci: Preîncălziți cuptorul la 180°C. Rulați foile de plăcintă, taiați-le în felii groase și puneți-le pe o...

Citeste continuarea

Reteta de humus cu leurda

Postat de Bucataras

Reteta de humus cu leurda

Iată cum se prepară rețeta de humus cu leurdă: Pentru ca humusul să iasă fin și cremos, ideal ar fi să îl curățați de coaja rămasă după fiert.  Dacă nu doriți,...

Citeste continuarea

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

Postat de Bucataras

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

Cum se prepară Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită Punem apa la fiert într-o oală mare și adăugăm un praf de sare. Când apa fierbe, adăugam pastele și le preparăm...

Citeste continuarea

Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptor

Postat de Bucataras

Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptor Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Spălați și curățați broccoli-ul. Tăiați-l în...

Citeste continuarea

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Postat de Bucataras

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de vinete pane cu sos de rosii:  Rumeniți ușor mugurii de pin într-o tigaie. Curățați de coajă si tăiați vinetele în fâșii...

Citeste continuarea
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

RETETA ZILEI

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

Postat de privatelaura

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa de vanilie. Amestecati bine, bine, pana se uniformizeaza compozitia. Daca doriti mai dulci, suplimentati zaharul. Se adauga faina cernuta cu praful de copt, se amesteca pana se obtine un aluat...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

Postat de bucatarasa

Cum se prepara reteta Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar  Preincalziti cuptorul la 180°C sau pregatiti gratarul. Intr-un castron mic, amestecati usturoiul maruntit,...

Citeste continuarea

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

Postat de privatelaura

Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa...

Citeste continuarea

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

Postat de bucatarasa

Cum se prepara reteta Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa Preincalziti cuptorul la 180°C. Taiati partea superioara a vinetelor si scoateti partea...

Citeste continuarea

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

Postat de privatelaura

Iata cum se prepara Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant: Albusurile trebuie tinute la temperatura camerei.  Intr-un vas incapator, se pun albusurile,...

Citeste continuarea

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

Postat de Bucataras

Cum se prepară Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită Punem apa la fiert într-o oală mare și adăugăm un praf de sare. Când apa fierbe, adăugam pastele și le preparăm...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Ghid rapid pentru alegerea celor mai sanatoase tigai pentru gatit: 8 puncte importante

Postat de Stella29

Materiale sigure pentru gatit: Alegeti tigai fabricate din materiale sigure, cum ar fi otelul inoxidabil (inoxul), fonta emailata, ceramica sau titanul, care sunt non-toxice si nu elibereaza...

Citeste continuarea

De ce e bine sa gatim impreuna cu copiii?

Postat de bucatarasa

Experienta educativa: Gatitul este o modalitate excelenta de a-i invata pe copii despre alimentatie sanatoasa, nutritie si importanta unei alimentatii echilibrate. In timp ce pregatesc retete,...

Citeste continuarea

Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Postat de Bucataras

Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur, gastronomie. Aceasta este una dintre cele mai vechi...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking