Caltabosi /cartabosi de casa

Postat de mihaelar63 in Mezel de casa
21 Feb 2017 | 24828 vizualizari

 Daca se taie porcul, obligatoriu se prepara si caltabosi de casa. Se prepara din organe, carne, orez si ceapa. In rest, ceva condimente si gata. Secretul lor este proportia dintre maruntaiele mai seci si carnea mai grasa. Sincer, eu nu am prea auzit de caltabosi, ci doar de cartabosi si calbaji -dupa cum se spune pe aici in zona Ardealului.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 27.02.2017, 16:17
Miki , ceapa rosie nu poate lipsi
la 27.02.2017, 16:17
Diana
la 27.02.2017, 16:18
Dantes , mai stiu eu un secret . Merge bine si un stampel de tuica
la 27.02.2017, 16:18
Reteta merge la fel si pentru Motan ca pentru Dantes
la 27.02.2017, 16:19
Mirela cu mamaliguta nu am incercat dar suna bine Azi am sa prepar la cina
la 27.02.2017, 16:20
Anca , multumesc pentru sfat . Miscarea face bine sanatatii ))
la 27.02.2017, 16:21
Kytz ,pai cum nu ? Mai ales daca ne colinzi )
la 27.02.2017, 16:21
Mimi , multumesc
la 27.02.2017, 16:21
Oana , marturisesc ca si mie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking